Banner

Mettom Academy

Mettom Academy

Mettom staat voor goed werkgeverschap en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Daarom hebben we de Mettom Academy in het leven geroepen: een online omgeving waar je allerlei verschillende trainingen kunt volgen!

Binnen de Mettom Academy heb je de mogelijkheid om ruim 200 verschillende trainingen te volgen. Zo zijn er bijvoorbeeld korte trainingen over het Office pakket, spelling en het stellen van prioriteiten. Ook kun je langere trainingen volgen over onder meer social media, het organiseren van evenementen en timemanagement. Ten slotte zijn er de zogenaamde Learning Bites. Dit zijn korte, inspirerende filmpjes over actuele onderwerpen. Je zult zien dat er altijd wel een training is die bij jou past.

Jij als medewerker met vaste uren van Mettom kunt ongelimiteerd en gratis gebruik maken van de Mettom Academy en bij iedere training die je afrondt krijg je een certificaat van ons. Dit staat uiteraard goed op je CV. Je kunt vandaag nog beginnen met het ontwikkelen van jezelf!

 

Inloggen in de Mettom Academy