Banner

Horeca personeel en payrolling in de horeca

Horeca personeel en payrolling in de horeca

Payrolling in de horeca is een vak apart. Als horecaondernemer heb je te maken met hoogseizoen en laagseizoen, piekmomenten en dalmomenten. Je bent zelf vaak actief op de werkvloer aanwezig. Jij wil gewoon bezig zijn met waar je goed in bent: het gastheerschap in jouw horecazaak. Jij moet kunnen bouwen op goed, loyaal en kundig personeel. Het is tegenwoordig echter super lastig om goede horecamedewerkers te vinden. Daarom is het zeer belangrijk om jouw medewerkers aan je te binden: wanneer je een goede werkgever bent willen jouw medewerkers bij je blijven werken en werken ze fijner en harder.

De horeca cao en payrolling

De horeca cao is aan heel veel verandering onderhevig. Het is moeilijk om bij te blijven als het gaat om deze veranderingen in de regelgeving voor horeca werkgevers. Bij Mettom hebben we een payrolladviseur die gespecialiseerd is in de horeca. Deze horeca payrolladviseur is volledig op de hoogte van alle details omtrent de cao en  horecapersoneel en kan jou goed adviseren over payrolling in de horeca.

 

Samen voor de beste horeca medewerkers

Mettom is specialist in werkgeven. Als je samenwerkt Mettom weet je dus zeker dat de personeelszaken voor jouw horecamedewerkers goed geregeld zijn. Het salaris wordt altijd op tijd overgemaakt, ze profiteren van een goede pensioenregeling, er is deskundige begeleiding bij ziekte, jouw horeca personeel krijgt een wga-aanvullingsverzekering en korting op diverse verzekeringen. Ook krijgen je medewerkers korting op vele uitjes in Nederland én mogelijkheden om online trainingen te volgen. Jij hoeft je tegelijkertijd geen zorgen meer te maken over de administratie en kunt je focus houden op waar jij goed in bent: Het zijn van de beste horeca zaak met het beste en vrolijkste horecapersoneel.

Wil je weten wat wij in jouw specifieke geval voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!