Wat je ook doet, doe het met passie! - Mettom

Wat je ook doet, doe het met passie!

Sinds ruim 6 jaar bouwen we met ons team aan de groei van Mettom. Een ontzettend mooie job waar ik veel energie van krijg. De maand juni staat echter jaarlijks in het teken van een andere grote passie, namelijk het Mierlose festival Pitpop, dat ik samen met 5 vrienden organiseer. Wat ooit begonnen is als een hersenspinsel in de kroeg, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waarvoor heel Mierlo en omstreken uitloopt. 2018 is ons jubileumjaar, de 10e editie alweer van dit gratis toegankelijke festival en het einde is nog lang niet in zicht!

Op kantoor word ik door mijn collega’s vaak voor de gek gehouden als ik weer over Pitpop begin, maar dat interesseert me vrij weinig. Het gevoel van trots, als na een lange voorbereiding het festivalterrein weer spik en span in orde is, is namelijk immens. Super gaaf om samen met 5 vrienden en heel veel vrijwilligers zoiets te mogen organiseren. Met enthousiasme en passie groeit alles, daar ben ik echt van overtuigd. Benieuwd naar de programmering, check snel de website; www.pitpop.nl. Nog geen plannen het weekend van 15 en 16 juni? Bijzijn is meemaken!

– Rob Toonders

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.