ICT specialist aannemen? Payrolling biedt uitkomst! - Mettom

De meeste ondernemers in de ICT zijn ondernemer geworden vanuit hun passie voor het vak. Omdat je ICT specialist bent. Jij wilt écht doen waar je goed in bent! Wanneer je als ondernemer groeit met je bedrijf en je gaat personeel aannemen zijn personeelsadministratie en HR waarschijnlijk geen zaken waar jouw bloed sneller van gaat stromen. Uiteraard wil je, als je een ICT specialist gaat aannemen, wel gezien worden als een professionele werkgever: misschien is samenwerken met een payroll company zoals Mettom de oplossing voor jou ICT bedrijf!

ICT specialist aan je binden

De arbeidsmarkt is krap: er zijn veel meer vacatures dan dat er beschikbare medewerkers zijn. Personeel aannemen in de ICT kan daarom nogal een uitdaging zijn. Het is essentieel om jouw personeel aan je te binden met concurrerende (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Anders loop je het risico dat je medewerkers op zoek gaan naar een andere ICT dienstverlening waar zij kunnen werken. De ICT specialist van tegenwoordig komt niet meer enkel voor een goed salaris, maar vindt zaken zoals opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening belangrijk. Zaken die een payroll company voor jou kan regelen!

ICT en payroll company Mettom

Als werkgever in de ICT val je niet onder een cao, er is geen zogenaamde ICT-cao. Dit geeft jou de ruimte om je arbeidsvoorwaarden zo in te kleden als dat je zelf wilt. Dat is prettig maar wellicht mis je daardoor wel een leidraad of handvat.

Daarnaast kun je als ICT specialist geen aansluiting zoeken bij een verplicht pensioenfonds maar moet je zelf iets afsluiten. Dit brengt flinke kosten met zich mee. Kortom: veel uitdagingen en zaken waar je wellicht niet helemaal in thuis bent.

Wanneer je als ICT bedrijf kiest voor payrolling Mettom zorgen wij dat alle administratie omtrent het werkgeverschap én alle randzaken professioneel en deskundig geregeld zijn zodat jij de beste werkgever wordt en de juiste medewerkers kunt aantrekken en behouden. Jij kunt je hierdoor focussen op waar je goed in bent: een ICT dienstverlening aanbieden die staat als een huis.

Payroll company Mettom is specialist in werkgeven

Aangezien we bij Mettom specialist zijn in werkgeven en een forse omvang hebben kunnen we onze payroll constructie tegen een tarief wegzetten waarvoor je de gehele administratie en randzaken omtrent personeel zelf niet kunt regelen. Voor de payroll kosten krijgen jouw medewerkers onder andere:

  • Een juridisch goede arbeidsovereenkomst
  • Tijdige salarisbetalingen
  • Toegang tot ons online opleidingsportaal
  • Een pensioenregeling
  • WGA-aanvullingsverzekering
  • Begeleiding bij ziekte

Jouw personeel en jij als ICT specialist kunt tegelijkertijd altijd terecht bij ons met al je vragen. Werkgeven in de ICT wordt Mettom een stuk makkelijker!

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Wil jij ook makkelijker werkgeven binnen de ICT?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.