Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we bereikbaar moeten zijn, de technologische ontwikkelingen niet meer bij te houden zijn en de prikkels ons om de oren vliegen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Mettom Happiness zorgt voor balans op de werkvloer. Hierdoor ervaren medewerkers meer werkplezier en worden ze productiever. Met als gevolg minder verzuim en verloop van jouw medewerkers!

Mettom Happiness helpt mensen met het waarmaken van hun ambities door werkgeluk en verbinding. Wij geloven dat we het werkgeluk in Nederland samen kunnen vergroten! Dit doen we door zowel ondernemers als medewerkers tools en handvatten te bieden om zichzelf beter te leren kennen waardoor zij groeien en zichzelf ontwikkelen met als resultaat vergroting van het werkgeluk.

Onze trajectmogelijkheden

Binnen Mettom Happiness bieden we verschillende trajectmogelijkheden waarmee we het werkgeluk van jou en jouw medewerkers kunnen vergroten. Hieronder vind je alvast een greep uit onze mogelijkheden. 

Werkgelukcollege: in een twee uur durende inspiratiesessie hoor jij als ondernemer alle ins en outs omtrent werkgeluk. Binnen dit werkgelukcollege ontdek je wat werkgeluk binnen jouw organisatie kan opleveren.

Werkgeluksessie: middels drie teamsessies van 1,5 uur gaan we met het hele team proactief aan de slag. We werken onder andere aan persoonlijk leiderschap, meer denken in mogelijkheden in plaats van problemen, compassie op de werkvloer, proactief werken en het concreet gebruikmaken van elkaars sterke punten.

Werkgelukanalyse: door middel van een nulmeting en persoonlijke interviews met medewerkers inventariseren we de huidige status op het gebied van werkgeluk. Op basis hiervan krijg je een complete teamanalyse én aanknopingspunten over hoe de balans op jouw werkvloer vergroot kan worden.

Werkgelukcoaching: binnen dit traject krijgt een medewerker tien persoonlijke sessies verdeeld over een looptijd van zes maanden. De sessies worden verdeeld in drie thema’s: ken jezelf, jij en je persoonlijke visie en jij en je werk.

Samen met jou zorgen we graag voor meer werkgeluk binnen jouw organisatie! Ben je nieuwsgierig? We gaan graag in gesprek jou om te bespreken welke mogelijkheid het beste bij jullie past.

Mett2006190408

Wil jij meer werkgeluk voor jou en je medewerkers?

Neem contact om met onze Happiness Consultant Karin.