Mettom Happiness - Mettom

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we bereikbaar moeten zijn, de technologische ontwikkelingen niet meer bij te houden zijn en de prikkels ons om de oren vliegen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Mettom Happiness zorgt voor balans op de werkvloer. Hierdoor ervaren medewerkers meer werkplezier en worden ze productiever. Het gevolg: minder verzuim en verloop van jouw medewerkers!

Waar wij voor staan

 • Geluk: de kern van onze dienstverlening! Wij geloven dat je zelf meer invloed hebt op jouw geluk dan je misschien denkt. Wij denken dat jijzelf degene bent die jouw geluk kan creëren en dat je niet altijd afhankelijk bent van omstandigheden of anderen!
 • Verbinding: wij geloven in verbinden. Samen maken we het verschil! En verbinding op de werkvloer, dat maakt het werken pas echt leuk.
 • Samenwerking: samenwerken met elkaar, maar dan ook echt samen werken. Elkaar in elkaars kracht zetten. Samen sta je namelijk sterk en kun je veel meer bereiken!
 • Commitment: wij geloven dat je jouw werkgeluk kunt vergroten wanneer je commitment geeft aan jezelf en aan je collega’s. Wanneer je samen wilt groeien is commitment van groot belang! Daarnaast gaan wij vanuit Mettom Happiness graag een langetermijnrelatie aan en we vinden commitment met onze klanten super belangrijk.

Onze dienstverlening

Mettom Happiness helpt mensen met het waarmaken van hun ambities door werkgeluk en verbinding. Wij geloven dat we het werkgeluk in Nederland samen kunnen vergroten! Dit doen we door zowel ondernemers als medewerkers tools en handvatten te bieden om zichzelf beter te leren kennen waardoor zij groeien en zichzelf ontwikkelen met als resultaat vergroting van het werkgeluk.

Trajectmogelijkheden

Binnen onze dienstverlening bieden we werkgeluksessies aan waarin we middels teamsessies proactief aan de slag gaan met diverse onderwerpen. We werken onder andere aan persoonlijk leiderschap, meer denken in mogelijkheden in plaats van problemen en proactief werken. We geven inzichten en gaan aan de slag met zowel individuele- als groepsopdrachten. Herhaling is volgens ons de kracht en daarom bieden we 3 sessies aan binnen dit traject.

Na deze 3 sessies stopt het uiteraard niet, het vergroten van het werkgeluk is namelijk een continu proces waaraan je moet blijven werken. Een eventueel vervolg bieden we aan middels extra werkgeluksessies in teamverband of middels individuele coaching op maat.

Uiteraard is bovenstaande een van de vele mogelijkheden die we vanuit Mettom Happiness aan je kunnen bieden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag een voorstel op maat voor je zodat je zeker weet dat onze dienstverlening bij jullie past. 

Wat Mettom Happiness oplevert

 • Een vergroting van je zelfinzicht. Dit inzicht is zowel op het werk als in jouw privéleven toepasbaar.
 • Betere samenwerkingen op de werkvloer.
 • Gelukkige en energieke medewerkers
 • Prettige werksfeer
 • Tevreden klanten
 • Langdurige arbeidsrelaties

Kortom: investeren in werkgeluk betaalt zich dubbel en dwars terug!

Mett2006190408

Wil jij meer werkgeluk voor jou en je medewerkers?

Neem contact om met onze Happiness Consultant Karin.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten