Payrolling voor overige branches - Mettom

Mettom biedt bedrijven een complete payrolloplossing. Mettom is werkgeven echt een stuk makkelijker. Staat jouw branche niet tussen de branches op onze website? Geen nood! Onze klanten opereren in de meest uiteenlopende branches dus voor jou hebben we waarschijnlijk ook een passende oplossing. 

Waarschijnlijk ben je ondernemer geworden vanuit jouw passie voor het vak. Personeelsadministratie en HR zijn meestal geen zaken waarvan jouw bloed sneller gaat stromen en vaak zijn dit dus onderwerpen waarop een professionaliseringsslag gemaakt kan worden. Want ben nou eerlijk: krijg jij energie van het afsluiten van een verzuimverzekering? Van het aanmelden van medewerkers bij een pensioenfonds en de uitvoering van de regels omtrent de Wet Verbetering Poortwachter? 

Mettom zorgt dat alle zaken omtrent jouw medewerkers professioneel en deskundig geregeld zijn zodat jij de beste werkgever wordt en de juiste medewerkers kunt aantrekken en behouden. Aangezien wij specialist zijn in werkgeven en een forse omvang hebben kunnen we dit tegen een tarief doen waarvoor je het zelf niet geregeld krijgt. Wij nemen jouw zorgen omtrent je personeel graag uit handen!

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Wil jij ook zorgeloos ondernemen?

Neem contact op met één van onze payrolladviseurs om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten