Referenties - Mettom

De samenwerking die wij aangaan met onze klanten is een samenwerking voor de lange termijn. We zijn betrokken bij onze klanten en houden van persoonlijk contact. We vragen regelmatig hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Hier lees je hun verhalen!

Array

“Dankzij Mettom heb ik meer tijd voor het ondernemerschap!”

“Aan Mettom kan ik alles wat te maken heeft met werkgeverschap uit handen geven door alle personeelszaken uit te besteden. Ik heb hier zelf geen zorgen meer over. Erg fijn! Daarnaast heb ik aan Mettom een échte sparringpartner voor bijvoorbeeld juridische vraagstukken omtrent personeel. Het is een laagdrempelig bedrijf dat ik makkelijk kan bellen. Alles wordt snel geregeld! Personeelszaken uitbesteden aan Mettom doe ik met een gerust hart omdat ik weet dat ik samenwerk met een professionele partij. En ik vind dat mijn medewerkers dat verdienen!”

Marc Kiemeney Capital Advertising
Array

“Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf!”

“Mettom voelt als een echte sparringpartner. Mijn medewerkers en ik kunnen voor vragen altijd bij Mettom terecht. Mettom is een zelfverzekerde expert op HR-gebied. Onze vaste adviseur Irene geeft ons altijd eerlijk en goed advies over mijn personeelszaken. Elke keer als ik met een moeilijke kwestie kom zoeken we samen een oplossing, dat vind ik mooi!”

Maarten Verhey GIG creative film production
Array

“Mettom ontzorgt en IJssalon Kees verwent: dubbel genieten!”

“In 2018 hebben we één van de grootste succesfactoren van onze ijssalons - enthousiaste en gemotiveerde medewerkers - formeel overgedragen aan Mettom. Zonder één seconde spijt: alle HR-zaken zijn goed en gestructureerd geregeld en zelf houd ik tijd over om me te richten op heerlijk ijs, leuke gasten en de persoonlijke kant van onze medewerkers.”

Leon Kees IJssalon Kees
Array

“Al mijn vraagstukken omtrent personeel kan ik bij Mettom neerleggen!”

“Als ik vragen heb over mijn personeelszaken, kan ik mijn payrolladviseur Britt altijd bellen, appen of mailen. Of het nu gaat om vragen over de cao, het salaris van mijn medewerker of juridische casussen: al mijn onzekerheden worden snel weggenomen door de kennis en kunde van Mettom!”

Caroline Jegerings Mase Conceptstore
Array

“Mettom is mijn rechterhand in personeelszaken. Dat voelt heel goed!”

“Uiteindelijk heb ik besloten om mijn eerste medewerker via Mettom te laten verlonen. Mettom voelt als een professionele partij voor mijn personeelszaken. En ik vind dat mijn personeelszaken gewoon helemaal goed geregeld moeten zijn. Daarnaast kan ik altijd bij de payrolladviseur van Mettom terecht als ik vragen heb.”

Sjoerd Cloos OntmoetSjoerd
Array

“Ik hoef zelf niet meer bezig te zijn met de rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap.”

“Aan Mettom heb ik niet alleen een sparringpartner voor HR gevonden. Ook de administratie rondom mijn personeel is gewoon goed geregeld. Ik hoef zelf niet meer bezig te zijn met de rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap. Die rompslomp leg ik makkelijk en snel bij de HR experts van Mettom neer. En die weten precies hoe het werkt!”

Ingrid van Sloun SpiceUpBiz
Array

“Bij de eerste kennismaking met Mettom voelde ik meteen een goede klik.”

“Bij de eerste kennismaking met Mettom voelde ik meteen een goede klik. Het klinkt misschien gek, maar ik voelde me ‘thuis’ bij de mensen van Mettom. De payrolladviseur van Mettom legde alles perfect uit waardoor ik meteen het gevoel had dat het met mijn personeel helemaal goed zou komen bij Mettom. Personeel aannemen samen met Mettom is écht makkelijker.”

Eric Wils Yooker
Array

“De zaken die door Mettom uit onze handen zijn genomen brengen hier ruimte om onszelf nog beter te focussen!”

“Toen de nieuwe privacywetgeving eraan zat te komen wisten we het al. We werden ‘bang’ gemaakt met boetes hier en waarschuwingen daar en daarnaast een woud van nieuwe regels, beperkingen en verplichtingen. Het bekende bomen en bos verhaal. Zoals gezegd, toen wisten we het al, dit moeten we niet zelf gaan doen. Mettom wist ons direct in deze hele problematiek te ontzorgen. Persoonlijk, begrijpelijk en op een manier die ons erg aansprak. We zijn een kleine organisatie die haar handen al vol heeft aan de dagelijkse gang van zaken. Zoals altijd, doe de dingen waar je goed in bent zelf en besteed uit waar anderen nog beter in zijn. De zaken die door Mettom inmiddels uit onze handen zijn genomen brengen hier rust en vooral ruimte om onszelf nog beter te focussen op dat wat voor onze klanten dan weer goed is. Win-win dus!”

Kari Rein Rønnør
Array

“Met de Mettom Academy kan ons team groeien in hun functie!”

“Een jaar geleden hebben wij de overstap gemaakt naar Mettom en wij zijn hier bijzonder blij mee! De adviseurs zijn betrokken en deskundige sparringpartners. Het deel ‘Met’ in Mettom geldt zowel richting ons als opdrachtgever als onze medewerkers: met bijvoorbeeld de extra features van de Mettom Academy kan ons team groeien in hun functie.”

Annemoon Geurts Kazerne
Array

“Vertrouwen in Mettom is vertrouwen in de toekomst!”

“Na de salarisadministratie van het personeel in eigen beheer te hebben gehad, zijn we sinds een aantal jaren overgegaan op de diensten van Mettom. We zijn nog altijd zeer tevreden. Alles is goed geregeld en verrassingen achteraf behoren tot de verleden tijd. Mettom is transparant, helder en bovenal servicegericht. Vertrouwen in Mettom is vertrouwen in de toekomst!”

Danny Raaijmakers Hoveniersbedrijf De Paashoef
Array

“Ik tevreden, personeel tevreden! Ik zou het niet anders meer willen.”

“Mettom is mijn rechterhand als het gaat om personeelszaken. Het enthousiaste en professionele team staat altijd voor me klaar en kan heel snel schakelen. Dit past perfect bij mijn bedrijf. Ik tevreden, personeel tevreden! Ik zou het niet anders meer willen. Check hier de volledige klantcase”

Mark Tak Mikomax
Array

“Bij Mettom word je altijd snel en goed geholpen!”

“In het verleden heb ik al naar tevredenheid samengewerkt met Mettom. De keuze was dus snel gemaakt om bij het starten van onze nieuwe onderneming Jan van Hoek weer met Mettom in zee te gaan. De korte lijntjes zijn fijn, je wordt altijd snel en goed geholpen. Daarnaast is mijn personeel heel tevreden over Mettom en dat is natuurlijk minstens zo belangrijk!”

Sander van Bokhoven Jan van Hoek
Array

“Mettom doet precies wat we van ze verwachten.”

“Al vele jaren zijn wij naar alle tevredenheid klant bij Mettom. Ze doen precies wat we van ze verwachten. Zorg uit handen nemen, afspraken nakomen en heldere communicatie, ook naar het personeel toe. Tot slot is het ook een gezellig team om mee te werken!”

Joost Strijbos Strijbos
Array

“Vanuit SalesFreaks is Mettom highly recommended!”

“Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken (en dat is altijd meer dan je denkt). Het was niet alleen een goed en duidelijk verhaal bij de eerste presentatie, maar we ervaren dagelijks duidelijke, professionele en snelle communicatie. Vanuit SalesFreaks is Mettom highly recommended!”

Mario van Lemmen SalesFreaks
Array

“Voor ons is Mettom meer dan payrolling alleen!”

“De samenwerking met Mettom is voor ons bedrijf echt een uitkomst! Mettom neemt de hoofdzaken met betrekking tot ons personeel uit handen waardoor vragen en eventuele problemen snel getackeld zijn. Met deze betrouwbare partner kunnen we snel doorgroeien met de wetenschap dat onze werknemers in goede handen zijn. Voor ons is Mettom meer dan payrolling alleen!”

Pieter Donkers Nuenhem Tuinservices
Array

“Ik wil in ieder geval niet meer zonder.”

“Mettom geeft ons rust rondom de administratie en de verwerking van de arbeidsuren van onze medewerkers. Er wordt echt met ons meegedacht. Verschillende mensen van Mettom komen uit de horeca en daardoor weten zij ook wat er speelt. Zo kunnen we met Mettom ook sparren over andere zaken dan alleen personeel. Ik wil in ieder geval niet meer zonder.”

John Sanders Restaurant De 3 Gebroeders

Kunnen we jou ook ontzorgen met onze dienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.