De voordelen voor de werkgever - Mettom

Bij het aannemen van personeel komt veel kijken. Wanneer je kiest voor een samenwerking Mettom kies je voor de perfecte oplossing. Wij zorgen voor een juiste personeels- en salarisadministratie, dat het salaris op tijd wordt overgemaakt en dat juridisch alles in orde is. Ook vermijd je verschillende risico’s die horen bij het werkgeverschap! 

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Wijzigende wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Door onze dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Heb jij ook behoefte aan makkelijker werkgeven?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten