Zana Verbakel

Payrolladviseur

Geluk is de sleutel tot succes! Mijn doel is om jou als ondernemer te ontzorgen op het gebied van personeelszaken waardoor jij alle ruimte hebt om je te richten op jouw droom. Daar worden we samen gelukkiger van.

Ik ben graag onder de mensen, misschien dat mijn werk daarom mijn grootste hobby is. Ben ik niet aan het werk dan breng ik graag tijd door met mijn gezin, samen aan tafel met een gezelschapsspel of op pad zodat mijn dochters weer nieuwe dingen kunnen ontdekken. Tussendoor maak ik graag tijd vrij om te borrelen met vriendinnen. Carnaval is hier een uitgelezen moment voor en je vindt me dan zeker ergens op de dansvloer.

Bij Mettom ervaar ik een enorm gevoel van samenhorigheid en de wil om samen succesvol te zijn. We willen allemaal het beste voor onze opdrachtgevers en voor onze medewerkers. Het is fijn dat ik hier nu onderdeel van uit mag maken.

Vind je het fijn om samen te sparren? Neem dan contact met me op. Ik ben benieuwd naar jouw missie, waar jij je als ondernemer op focust en op welk vlak jij wilt groeien. Op personeelsvlak denk ik graag mee over mogelijkheden in de breedste zin. Op andere vlakken zet ik graag ons netwerk in om je te verbinden en verder te laten groeien.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.