Voor werkgevers - Mettom

Een samenwerking Mettom betekent bezig zijn met je core business. We zorgen ervoor dat de personeels- en salarisadministratie klopt, dat het salaris op tijd wordt overgemaakt en dat juridisch alles in orde is. Ook nemen we het risico bij ziekte van je over. Wij zorgen voor een HR-structuur die staat als een huis! Naast onze payrolldienstverlening bieden we voor werkgevers overigens nog een mooie dienstverlening: Mettom Happiness. Mettom Happiness zorgt voor meer balans op de werkvloer en gelukkige medewerkers!

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Heb jij ook behoefte aan makkelijker werkgeven?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten