Ik ben medewerker - Mettom

Als het bedrijf waarvoor je werkt of waar je voor gaat werken de samenwerking aangaat met ons in de vorm van een payroll constructie wordt Mettom juridisch gezien jouw werkgever. Payroll voor werknemers is niets anders dan het volgende: je arbeidsovereenkomst, je loonstroken en je salaris ontvang je van het payroll bedrijf, in dit geval van Mettom. Afspraken over bijvoorbeeld de hoogte van je salaris, je werktijden en andere arbeidsvoorwaarden maak je nog steeds met je leidinggevende zelf. Met hem of haar voer je ook je beoordelings- en functioneringsgesprekken. Doordat Mettom specialist is in werkgeven zijn zaken voor jou, als payroll medewerker, gewoonweg beter geregeld!

payroll-voor-medewerkers

Waarom kiest mijn bedrijf voor een payroll constructie?

Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Er zijn veel risico’s en verplichtingen verbonden aan het werkgeverschap en het brengt een hoop administratie met zich mee. Personeelszaken waar jouw leidinggevende niet helemaal in thuis is. Je leidinggevende wil het natuurlijk wel goed regelen voor jou en heeft daarom gekozen voor Mettom. Bij Mettom hebben we de juiste kennis in huis over het werkgeverschap en we nemen jouw leidinggevende dat werk uit handen.

Hoe werkt payroll voor jou als werknemer?

Wanneer je als payroll medewerker in dienst komt bij Mettom zorgen wij onder andere voor de volgende zaken:

 • Een arbeidsovereenkomst die juridisch gezien goed in elkaar zit
 • Salarisstroken en jaaropgaves
 • Tijdige betaling van jouw salaris, iedere keer op een vaste datum
 • Deskundige begeleiding bij ziekte
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Collectiviteitskortingen
 • WGA-aanvullingsverzekering
 • Kortingen op uitjes in Nederland

Bij Mettom werken we overigens enkel met specialisten. Onze mensen staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Als jij het gevoel hebt dat er iets niet duidelijk is of je hebt vragen over bijvoorbeeld je contract kun je bij ons terecht!

GOODHABITZ

GOODHABITZ

Je krijgt toegang tot ons online opleidingsportaal van GoodHabitz. Hier kun je meer dan 150 trainingen volgen om je verder te ontwikkelen!

Mettom voordeelplatform

Mettom voordeelplatform

Op het Mettom Voordeelplatform krijg je korting op uitjes, restaurants, wellness, sport en producten voor thuis!

pensioenregeling

pensioenregeling

Als je via Mettom werkt zorgen wij voor een pensioenregeling voor jou. Dit is dus meteen goed geregeld.

wga aanvullingsverzekering

wga aanvullingsverzekering

Wanneer je langdurig arbeidsongeschikt raakt vullen wij jouw uitkering aan zodat een eventuele inkomensterugval deels opgevangen wordt.

collectieve personeelsvoorzieningen

collectieve personeelsvoorzieningen

Je krijgt korting op jouw zorgverzekering bij een aantal zorgverzekeraars. Deze korting loopt op tot 15%

begeleiding bij ziekte

begeleiding bij ziekte

Als je ziek wordt bieden wij deskundige begeleiding. We houden contact met jou en zorgen samen dat je snel weer beter bent!

strakke salarisadministratie

strakke salarisadministratie

Je hoeft nooit op je salaris te wachten want wij zorgen voor een tijdige uitbetaling van jouw loon.

kennis van hr

kennis van hr

Als je HR-gerelateerde vragen hebt kun je bij ons terecht. Onze specialisten geven graag antwoord op jouw vragen.

payroll-voor-medewerkers-goodhabitz

Opleidingsplatform GoodHabitz

Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers (en opdrachtgevers) zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Daarom bieden we bij onze dienstverlening het opleidingsplatform van GoodHabitz aan: een online omgeving met ruim 150 trainingen en masterclasses! Omdat het trainingsaanbod zo uitgebreid is, is er altijd een training die bij je past.

Altijd en overal toegang, ongelimiteerd!

Als medewerker of opdrachtgever bij Mettom heb je altijd en overal toegang tot het online opleidingsportaal van GoodHabitz. Of je nu wilt leren op de tablet, op je telefoon of op de laptop: het kan allemaal.

Je krijgt ongelimiteerd en gratis toegang dus je kunt alle trainingen wel een keer uitproberen. En met het uitgebreide aanbod zie je dat er altijd een training is die bij je past!

payroll-voor-medewerkers-voordeelplatform

Mettom Voordeelplatform

Bij Mettom vinden we dat ontspannen net zo belangrijk is als hard werken. En we denken dat een beetje ontspanning ervoor zorgt dat jij je beter kunt concentreren op je werkzaamheden. Om nog meer plezier te beleven aan onze samenwerking hebben wij het Mettom Voordeelplatform in het leven geroepen.

Op het Mettom Voordeelplatform krijg je 30% tot 70% korting op dagjes uit, 25% korting op de rekening bij meer dan 1250 restaurants in de Benelux en unieke kortingen op beautybehandelingen, wellness en sport. Je kunt als medewerker (of opdrachtgever) bij Mettom onbeperkt gebruikmaken van het platform.

Heb je vragen voor ons?

Neem gerust contact op!

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten