Keurmerk en betalingsgedrag - Mettom

Als je jouw personeelszaken gaat uitbesteden wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je met een professionele en financieel betrouwbare partner een samenwerking aangaat. Mettom heeft vanaf het ontstaan de NEN 4400-1 norm. Deze norm geldt als kwaliteitskeurmerk binnen de branche en wordt enkel afgegeven aan payrollbedrijven die hun zaken netjes op orde hebben en consequent aan hun betalingsverplichting voldoen. Uiteraard worden wij hierop ieder (half) jaar uitgebreid getoetst door geaccrediteerde inspectie instellingen. Op de website van Stichting Normering Arbeid staat altijd een actueel overzicht van gecertificeerde bedrijven. Onze certificaten zijn hier te downloaden.

Vanuit de belastingdienst ontvangen wij ieder kwartaal een verklaring dat Mettom aan haar betalingsverplichtingen voldoet. Voor jou belangrijk om te weten, want volgens de Wet Keten Aansprakelijkheid ben jij als opdrachtgever aansprakelijk voor het feit dat de loonheffingen voor aan jou uitgeleende medewerkers tijdig zijn betaald. Download hieronder de meest recente verklaring.

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten