Referenties - Mettom

De samenwerking die wij aangaan met onze klanten is een samenwerking voor de lange termijn. We zijn betrokken bij onze klanten en houden van persoonlijk contact. We vragen regelmatig hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Hier lees je hun verhalen!

Fijne organisatie om mee samen te werken

23 oktober 2023

Fijne organisatie om mee samen te werken. Zowel voor werkgever als werknemer. Ik heb als werkgever geen tijd en zin om met personele zaken bezig te zijn. Mettom is voor mij de partner die mij ontzorgt en daardoor ervoor zorgt dat ik met dingen bezig kan zijn waar ik wel goed in ben.

Annabelle Pont-Verdonschot - Impuls Podotherapie

10

Een heleboel zorgen minder!

22 september 2023

Sinds onze samenwerking met Mettom een heleboel zorgen minder. Het doorgeven van de uren gaat soepel en scheelt een hoop tijd. Waar ik misschien nog wel het meest tevreden mee ben is het contact tussen mij het personeel van Mettom. David reageert meteen en heeft dan ook een duidelijk antwoord. Dit geldt ook als ik naar het kantoor bel. Zoiets zie je nog maar zelden in bedrijven.

Giel Boers - Hotel-Restaurant St. Lambert

10

Je hoeft zelf helemaal niets meer te regelen

27 juli 2023

Mettom is een fijne organisatie om mee samen te werken, alles wordt duidelijk en goed uitgelegd, je hoeft zelf helemaal niets meer te regelen, ze nemen echt al je zorgen uit handen. Ook het contact met Britt en David is top. Hoop er lang mee samen te werken. Echt een aanrader.

Gijs Lansdaal - BugsOut

10

Je wordt als ondernemer volledig ontzorgd

19 juli 2023

We maken met onze start-up Left Lane nu ongeveer 1 jaar gebruik van de diensten van Mettom. Fijne mensen, snel en leuk contact en het belangrijkste; je wordt als ondernemer volledig ontzorgd zodat je gewoon lekker kunt blijven doen waar je goed in bent. Aanrader!

Jerom Sauvaitre - Left Lane

10

Het is echt top geregeld

2 mei 2023

Wij werken nu sinds enkele maanden samen met Mettom. En het is echt top geregeld. Mettom is een professioneel bedrijf. Wat al je zorgen uit handen neemt op HR gebied. En het ondernemen weer leuk maakt.

Long Sengers-Nguyen - Little Toko

10

Duidelijk systeem

15 april 2023

Fijn bedrijf, duidelijk systeem, goed bereikbaar

Robin van der Heijden - Sportfondsen Eindhoven

10

Ze ontzorgen je volledig

12 april 2023

Heel fijn om mee samen te werken, ze ontzorgen je volledig waardoor je zelf rust hebt!

Bryan de Kraker - Demarrage Fietskoeriers

10

Ik zou dit echt iedereen aanraden

5 april 2023

Sinds februari 2023 werken wij samen met Mettom via onze payrolladviseur Thom Meeuwsen. Ondersteuning is top. On-boarding proces verloopt erg soepel. De communicatie is vlot en helder. Ik zou dit echt iedereen aanraden. Kortom: heel erg tevreden over de samenwerking met-thom :)

Senna Leijten - Jolie Noé

10

100% service voor niet-standaard zaken

28 februari 2023

Dit jaar met EnergyPool overgestapt naar MettoM. Een wereld van een verschil. Mijn nieuwe medewerkers ervaren een heel soepel onboarding process, salaris wordt netjes op tijd uitbetaald, maar het allerbelangrijkste: als er eens iets niet precies zo gaat als zou moeten, dan krijg ik proactief een bericht en een oplossing voorgesteld. Dat noem ik ontzorgen, 100% service voor niet-standaard zaken. Kan iedere start-up / scale-up aanraden met hen te werken.

Marc Vergroesen - EnergyPool

10

Op naar een mooie toekomst

30 december 2022

Mettom is een hele fijne partij om mee samen te werken. Ook het contact met mijn payrolladviseur David is top. Op naar een mooie toekomst!!

Niels Couwenberg - Ambachtbezorgd

10

We worden altijd super geholpen

19 december 2022

Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Mettom. We worden altijd super geholpen door Irene. Prettig persoonlijk contact en altijd snel antwoord op onze vragen.

Tim van Laere - Duizenddingen

10

Een uitkomst voor ons bedrijf

15 december 2022

Wij maken gebruik van diensten van Mettom. Zijn zeer tevreden over dienstverlening. Een uitkomst voor ons bedrijf.

Maarten Schurian - Vinylwoord PVC Vloeren

10

Samenwerken met Mettom bevalt me heel erg goed

14 december 2022

Ik werk nu ruim een jaar met Mettom samen en dat bevalt me heel erg goed. De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en altijd bereid om mee te denken. Ook komen ze snel met antwoord op vragen en hebben ze me goed op weg geholpen toen ik voor het eerst personeel aannam.

Astrid van der Made - Succes met je Webshop

10

Alles is picobello geregeld

12 december 2022

Mettom ontzorgt ons (Lokaal Werkt) volledig door het juridisch werkgeverschap van onze vaste medewerkers volledig op zich te nemen. Zo kan ik me focussen op mijn eigen business en weet ik dat alles picobello geregeld is.

Albert van Dommelen - Lokaal Werkt

10

Ik kan me focussen op mijn core business

25 oktober 2022

Mettom maakt mij het ondernemen makkelijker. Ik kan me focussen op mijn core business en zij regelen alles voor mijn medewerkers.

Shereen van den Boogaard - Phellow

10

Samenwerken Mettom geeft mij vrijheid

17 oktober 2022

Mettom is voor mij een persoonlijke HR afdeling. Ik zeg bewust niet 'op afstand', want het contact is erg prettig en persoonlijk. Samenwerken met Mettom geeft mij de autonomie en vrijheid die ik nodig heb om te kunnen concentreren op de dingen die ik het liefste doe, zoals inhoudelijk werk voor onze opdrachtgevers en het opbouwen van mijn bedrijf.

Paul Kroes - Even Zen

10

Ze denken graag met je mee

1 augustus 2022

Erg blij met Mettom en Irene. Ze denken graag met je mee en zijn super snel in hun reactie. Tevens zijn ze heel erg flexibel en nemen ze je alles uit handen.

Sjors Jouvenaar - Digital Raise

10

De communicatie is altijd vlot en helder

22 juli 2022

Mettom is een fijne en transparante partner waaraan wij onze backoffice effectief uitbesteden. De communicatie is altijd vlot en helder en de ondersteuning is uitstekend. Mettom is gewoon een hele fijne partij om mee samen te werken.

Teun Stienen - FunnelRecruiters

10

Ik ben heel blij met de samenwerking met Mettom!

25 juni 2022

Ik ben erg tevreden over de diensten van Mettom. Super geholpen en begeleid toen ik op zoek was voor een goede manier voor het aannemen van mijn eerste medewerker. Alles is top geregeld en bij vragen word je snel en accuraat geholpen. Ik ben heel blij met de samenwerking met Mettom!

Hanneke van Gorp - STRK PLAN

10

Alles verloopt professioneel

26 mei 2022

Wij doen nu een aantal maanden zaken met Mettom, geen moment spijt van. Alles verloopt professioneel en in een fijne gemoedelijke sfeer. Vragen worden snel beantwoord, zowel voor ons als voor de medewerkers die bij Mettom op de payroll staan. Mocht je jezelf aan het oriënteren zijn voor een payroll partner dan is Mettom wat ons betreft een aanrader.

Peter Roelfsema - Jobner

10

Aanrader!

25 mei 2022

Al weer 10 Jaar verzorgd Mettom onze personeelszaken, destijds bij toeval op ons pad gekomen en ons werd verteld dat ze Payrolling wilde brengen zoals het in hun ogen zou moeten zijn; Niet de verantwoordelijkheid uit handen nemen maar wel de 'rompslomp'. Dit hebben ze meer dan waar gemaakt! In een groot bedrijf klop je op de deur van 'personeelszaken' als er iets is, bij ons 'kloppen' ze bij Mettom aan. Aanrader!

Joost Strijbos - Strijbos Groen

10

Super samenwerking en fijne partner

18 mei 2022

Alweer 10 jaar geleden is de samenwerking met Rob en zijn collega's begonnen. Eerst met een van onze zaken en op dit moment met meerdere bedrijven en we hebben geen seconde spijt van deze beslissing. Korte lijntjes, meedenken en altijd klaar staan voor werknemers en werkgever kenmerken de instelling bij Mettom. Wat ons betreft plakken we er weer 10 jaar aan vast! Super samenwerking en fijne partner.

Hub Janssen

10

Mettom aanbevelen

4 mei 2022

We werken nu al vele jaren met Mettom als partij op het gebied van payrolling. We zien Mettom als een fijne, toegankelijke en bovenal praktisch ingestelde partner die ons helpt, adviseert en ondersteunt met alles op het gebied van HR en personeelsadministratie. Heb je een vraag? Dan dan krijg je snel antwoord en alle gemaakte afspraken worden keurig opgevolgd. Kortom; ik kan een samenwerking met Mettom van harte aanbevelen...

Bas Schepers - Communiteers

10

Hiervoor blijf je klant bij een bedrijf!

25 april 2022

Al vanaf het begin van de oprichting klant bij Mettom. Klein begonnen, groot geworden, maar altijd klant- en oplossingsgericht gebleven. Wat fijn dat er nog bedrijven zijn waar je mee kan sparren, advies kan vragen en altijd tijdig een antwoord hebben op alle vragen waar wij minder verstand van hebben. Hiervoor blijf je klant bij een bedrijf!

John Sanders

10

Ga zo door!

18 april 2022

Ik werk nu bijna een jaar samen met Mettom naar alle tevredenheid. Britt is onze contactpersoon en hier kan ik ten allen tijden terecht voor vragen. Dit kan via de app, via de mail of gewoon telefonisch. Ik vind het fijn dat ik altijd snel een reactie krijg, dat er professionele antwoorden komen en dat ik geïnformeerd wordt over regelgeving en het toepassen hiervan. Kortom, hier spreekt een tevreden klant. Ga zo door.

Marketing Bears Factory

10

Fijne samenwerking

16 april 2022

We werken sinds het aannemen van ons eerste personeelslid met Mettom en dat bevalt ons erg goed! Korte lijntjes, snelle reacties en deskundig advies, precies zoals wij ook met onze klanten willen werken. Kortom, een fijne samenwerking!

Menno van der Pol - LeaseCompany

10

Wij kunnen zonder meer Mettom aanbevelen

6 april 2022

In 2018 zijn wij zonder enige ervaring begonnen met ons restaurant Loro Blonyo in Helmond. We hadden toen ook meteen personeel nodig, maar geen kennis of ervaring over het hebben van personeel. We besloten daarom voor een payroll constructie zodat we geen beslommeringen hadden rondom administratie en het bijhouden van de regelgeving. We hebben toen een aantal aanbieders vergeleken maar onze accountant wees ons op Mettom. Na het eerste contact waren we het al snel eens. Sindsdien werkt al ons personeel via Mettom. Waarom Mettom? Wij wilde een lokale partij, eentje die wist wat voor soort bedrijf wij zijn en wat onze drijfveren zijn. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons. Worden er fouten gemaakt? , natuurlijk maar ze worden altijd voortvarend opgepakt en opgelost en dat is toch het belangrijkste. Qua kosten zit Mettom op een gemiddeld markt niveau, er zijn wel eens goedkopere aanbieders langs geweest maar dat waren dermate kleine prijsverschillen dat overstappen naar een andere aanbieder nutteloos zou zijn. Kortom, wij kunnen zonder meer Mettom aanbevelen, je zult er een goede partner aan hebben als payroll aanbieder.

Tri Susilah - Loro Blonyo

10

Mooie club

31 maart 2022

Mooie club, die zich open opstelt en helpt je HR onder controle te krijgen!

Maarten Verhey - GIG creative film production

10

Wij werken al jaren bijzonder prettig samen

30 maart 2022

Wij werken al jaren bijzonder prettig samen met de betrokken adviseurs en deskundige sparringpartners van MetTom. Samen ‘Met’ geldt zowel voor ons als werkgever als het team en de extra features zoals opleidingen en de pretpas zijn fijne incentives om in een krappe arbeidsmarkt te werven.

Kazerne Eindhoven

9

Helemaal ontzorgd op HRM gebied

25 maart 2022

Wij doen alweer 10 jaar zaken met Mettom. Een betrouwbare partner ook in Corona tijd. Salarisbetalingen zijn altijd op tijd en ook verzuimbegeleiding wordt volledig uit handen genomen. Kortom helemaal ontzorgd op HRM gebied.

Ophrys

10

Hele fijn samenwerking

26 februari 2022

In een klein bedrijf waar bijna alle werkzaamheden op mijn bordje komen is het een verademing om de salarisadministratie uit handen te kunnen geven. het korte lijntje met mijn contactpersoon Britt maakt dat ik het als een hele fijn samenwerking ervaar.

Marleen Peeters

10

Ik kan Mettom zeker aanraden!

16 februari 2022

Zeer blij met Mettom. Zij regelen alles goed voor me op het gebied van HR en daarmee ben ik volledig ontzorgt. Contact met Britt de Gilde is altijd heel erg duidelijk en fijn, dus ik kan Mettom zeker aanraden!

Martijn Swolfs - E-wolve

10

Scheelt ons werk, tijd en geld, bedankt!

14 februari 2022

Heel prettig bedrijf, hebben ons geholpen onze eerste medewerker aan te nemen, en dat wordt zeker niet de laatste! Scheelt ons werk, tijd en geld, bedankt!

Koen Dulfer - #spon Influencer Marketing

10

Bij vragen staat er altijd iemand klaar.

12 februari 2022

Een bedrijf met fijne mensen die ervoor zorgen dat je als ondernemer geen gedoe en zorgen hebt over het personeelsbeleid. Bij vragen staat er altijd iemand klaar.

Erwin Frunt - BigBird Creative Studio

10

Ik ben al jaren tevreden klant.

9 december 2021

Een topdienstverlener. Goede propositie, maar ook korte lijntjes en contact met fijne mensen. Ik ben al jaren tevreden klant.

Chris Voets - Ontdekfabriek

10

Wij zijn heel blij met Mettom

20 oktober 2021

Wij zijn heel blij met Mettom als payrolling partner! Met Hanneke als onze vaste adviseur worden we volledig ontzorgd. Onze werknemers kunnen altijd bij Mettom terecht voor advies of andere HR vraagstukken. Heb je het druk als ondernemer, dan raden wij Mettom aan. Wij kunnen ons focussen op Online Marketing en Mettom zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor onze medewerkers is geregeld.

Coen Hertogs - Hey Marketing

10

Een zekere aanrader voor ondernemers

23 september 2021

Al onze personeelszaken ondergebracht bij Mettom, een fijne en juiste beslissing geweest om ons met deze werkzaamheden te ontlasten. Enthousiaste, ervaren en bedreven bedrijf! Een zekere aanrader voor ondernemers

Eric Wils - Yooker

10

Wij zijn heel blij

16 september 2021

Wij zijn heel blij met de medewerkers van Mettom. Iedereen is altijd ontzettend vriendelijk. Voor ons, maar ook voor onze medewerkers. Niets is teveel. Bedankt daarvoor! Veel groeten van Leonie en Richard

Richard Pors - Heerenhuys23

10

Precies waar wij op zoek naar waren

12 augustus 2021

We bevelen de dienstverlening van Mettom van harte aan! Van alle aanbieders die er zijn voor pay-rolling viel hun website gelijk op, origineel, persoonlijk en klantgericht. En zo ervaren wij ook de samenwerking. Zij zijn deskundig en een betrouwbare HRM partner. De samenwerking voelt alsof wij directe collega's zijn en Mettom onze interne HRM afdeling. Precies waar wij op zoek naar waren. Dank je wel Britt!

Trucella van Moorselaar

10

Mooi kantoor, leuke mensen en vooral erg blij

11 augustus 2021

Mooi kantoor, leuke mensen en vooral erg blij met de gezamenlijke dienstverlening die we zo op touw kunnen zetten. Mijn keuze tot een samenwerking is gebaseerd op gemak en een goede pensioenregeling.

Alex Manders - E-Expansion

10

Wij zijn erg blij met de samenwerking

17 juni 2021

Wij zijn erg blij met de samenwerking met MetTom. Duidelijke (en gezellige) communicatie en altijd supersnel reactie op vragen.

Sanne Heesterbeek-Biemans

10

Ik ben heel erg blij met Mettom

9 juni 2021

Ik ben heel erg blij met Mettom. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen, denken mee, en het is voor mij een laagdrempelige manier om mijn bedrijf door te laten groeien.

Aafke Driessen

10

Alles tot in de puntjes goed geregeld

18 mei 2021

Alles tot in de puntjes goed geregeld voor mij en voor mijn werknemers.

Caroline Jegerings - Mase Concept Store

10

Wij willen niet meer anders!

18 juni 2020

Wij werken al 6 jaar samen met Mettom. Super fijn bedrijf. Ze nemen altijd de tijd voor je en ook onze medewerkers zijn erg tevreden. Wij willen niet meer anders!

Ilse Aarts - Jan van Hoek Asten

10

Super professioneel en goed voorbereid

30 april 2020

Vanavond overleg gehad met Mettom in mijn nieuwe bedrijf. Super professioneel en goed voorbereid; ze hadden een hele presentatie voor me klaar staan! Echt indrukwekkend, deze jongens weten waar ze het over hebben!

JJ Wallace

10

Fijne partij om zaken mee te doen!

16 augustus 2019

Fijne partij om zaken mee te doen!

Jeanine van der Velden

10

Fijne partij om mee te werken

9 augustus 2019

Fijne partij om mee te werken. Geven goed en overzichtelijk advies. Zaken worden snel geregeld. Zeker een aanrader wanneer je naar een payroll partner op zoek bent.

Roel van Gisbergen - GISB Audiovisueel

10

Fijne omgang

20 juni 2019

Fijne omgang, duidelijke afspraak en leuke mensen.

Wessel Hofman - Scrumit

10

Zeker een aanrader!

20 juni 2019

Mettom is hele fijne organisatie om mee samen te werken. Ze zijn deskundig en vernieuwend. Een persoonlijke organisatie met een goede sfeer en fijne mensen om mee samen te werken. Zeker een aanrader!

Tijn Maas - Tijn Maas Makelaardij

10

Zeer tevreden!

14 juni 2019

Mettom is een prettige organisatie om mee samen te werken. Ze bieden zeer deskundige ondersteuning op gebied van HR. Mettom heeft een heldere en duidelijke communicatie en zelfs een academy zodat medewerkers cursussen kunnen volgen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Iets wat je als bedrijf graag aan je medewerkers wilt bieden, maar zelf niet voor elkaar krijgt of op de lange baan schuift. Zeer tevreden!

Margot Boesveld - De Vastelastenbond

10

Goede service

13 juni 2019

Al enige jaren klant bij dit jonge bedrijf. Goede service. En medewerkers hebben kennis van het vak. Nemen de werkgevers veel werk uit handen. Zodat die zich meer bezig kunnen houden met hun eigen vak!

Sander Van Bokhoven - Jan van Hoek Asten

10

Ik kan Mettom zeker aanraden!

13 juni 2019

Fiks, mens en wonen is een nieuw bedrijfje en we waren daarom op zoek naar een payroll bedrijf. We zijn bij Mettom uitgekomen. En daar zijn we heel blij mee, een goeie club! Prettige, persoonlijk en informeel contact zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen. Reageren snel en behulpzaam. Ik kan Mettom zeker aanraden!

René Toemen - Fiks mens en wonen

10

Zeer fijne club met een prettige communicatie

18 april 2019

Zeer fijne club met een prettige communicatie. Afspraken zijn duidelijk en ze hebben veel kennis van de markt/mogelijkheden.

Joost Van Dillen - LUMIX

10

Helemaal top!

30 maart 2019

Helemaal top!

dennis van kessel

10

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Kunnen we jou ook ontzorgen met onze dienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten