Payroll calculator: bereken jouw payroll kosten handig en snel! - Mettom

Payroll, voordelig geregeld. Bereken direct wat het jou oplevert.

Hieronder check je eenvoudig en snel wat het payrolltarief is in jouw geval. Wil je exact weten wat de payrollkosten voor jouw bedrijf zijn? Vul dan na jouw berekening het formulier in, dan berekenen we de exacte kosten voor jou!

bruto per uur
Kosten berekenen met de payroll calculator

Met de payroll calculator bereken je eenvoudig en snel de totale personeelskosten per uur van jouw medewerker. Op deze manier krijg je een realistische inschatting van de kosten die je maakt als je de samenwerking aangaat Mettom. De uitslag van onze payroll calculator is altijd een range. Dit is zo omdat het tarief afhankelijk is van verschillende factoren. Met de payroll calculator berekenen we de totale kosten. Hiervoor vermenigvuldigen we het bruto uurloon van jouw medewerker met de zogenoemde payroll factor. Deze factor dekt alle elementen van jouw personeelskosten. Voor ons geen addertjes onder het gras of verrassingen achter af, dus. Wil je weten wat er allemaal valt onder het payroll tarief? Check hier alles over de kosten.

Salariskosten berekenen

Met de payroll calculator bereken je de totale salariskosten. De uitslag is de totaalprijs waaraan je moet denken. En daar zit alles in. Denk bijvoorbeeld aan de volgende kosten:

 • Brutosalaris
 • Werkgeverslasten
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Verzekering voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid
 • Contract met arbodienst
 • Administratieve kosten voor onder andere het opmaken van een arbeidsovereenkomst, salarisverwerking en loonstroken
 • Extraatjes en opleidingen voor jouw mensen

Het tarief dat je berekent met onze payroll calculator dekt alle bovenstaande kosten en meer. Met onze payroll calculator bereken je dus de complete salariskosten voor jouw medewerker.

Payroll uurtarief calculator

Wil jij als ondernemer gemak en de focus terug op jouw passie? Met de payroll calculator bereken je het uurtarief voor jouw medewerker met een paar drukken op de knop. Als je kiest voor payrolling Mettom, krijg jij vervolgens altijd één factuur met alle personeelskosten. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken om extra personeelskosten. Is jouw medewerker een keer ziek? Wil hij vakantie opnemen? Of een online training volgen? Jouw personeelskosten blijven altijd gelijk als je gebruikmaakt van de payroll dienstverlening van Mettom. Maak jij de stap? Vul de payroll calculator in en vraag meteen een offerte aan. Liever meteen met één van onze collega’s bellen? Plan dan een vrijblijvende belafspraak met onze payroll adviseurs. Zo krijg je meteen antwoord op al jouw vragen over onze dienstverlening, de kosten en de voordelen.

De calculator heeft z’n werk gedaan.

Onze calculator geeft een goede indicatie van de kosten voor het inzetten van personeel door middel van onze payroll dienstverlening. Deze kosten berekenen we op basis van een factor. Deze factor dekt alle elementen van je personeelskosten. Geen addertjes onder het gras of verrassingen achteraf dus. Jouw payroll tarief bedraagt tussen:

Het berekenen van een exacte factor is afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke zaken. Om je zo goed mogelijk te adviseren maken we graag een kostenberekening op maat. Onze deskundige adviseurs helpen je om jouw situatie en behoefte in kaart te brengen geven je een berekening die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Vul je gegevens in en vraag direct en vrijblijvend je voorstel op maat aan!

  Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

  Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

  Ik wil graag een
  belafspraak inplannen.

  Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

   9 .4
   9 .4
   Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
   Sluiten