Payroll calculator - Mettom

Payroll, voordelig geregeld. Bereken direct wat het jou oplevert.

Hieronder check je eenvoudig en snel wat het payrolltarief is in jouw geval. Wil je exact weten wat de payrollkosten voor jouw bedrijf zijn? Vul dan na jouw berekening het formulier in, dan berekenen we de exacte kosten voor jou!

bruto per uurDe calculator heeft z’n werk gedaan.

Onze calculator geeft een goede indicatie van de kosten voor het inzetten van personeel door middel van onze payroll dienstverlening. Deze kosten berekenen we op basis van een factor. Deze factor dekt alle elementen van je personeelskosten. Geen addertjes onder het gras of verrassingen achteraf dus. Jouw payroll tarief bedraagt tussen:

Het berekenen van een exacte factor is afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke zaken. Om je zo goed mogelijk te adviseren maken we graag een kostenberekening op maat. Onze deskundige adviseurs helpen je om jouw situatie en behoefte in kaart te brengen geven je een berekening die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Vul je gegevens in en vraag direct en vrijblijvend je voorstel op maat aan!

  Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

  Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

  Ik wil graag een
  belafspraak inplannen.

  Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

   9 .4
   9 .4
   Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
   Sluiten