Payrolling voor de horeca - Mettom

Payrolling in de horeca is een vak apart. Als horecaondernemer heb je te maken met hoogseizoen en laagseizoen, piekmomenten en dalmomenten. Je bent zelf vaak actief op de werkvloer aanwezig. Jij wil gewoon bezig zijn met waar je goed in bent: het gastheerschap in jouw horecazaak. Je moet kunnen bouwen op goed, loyaal en kundig personeel. Het is tegenwoordig echter super lastig om goede horecamedewerkers te vinden. Daarom is het zeer belangrijk om jouw medewerkers aan je te binden: wanneer je een goede werkgever bent willen jouw medewerkers bij je blijven werken en werken ze fijner en harder.

De horeca cao en payrolling

De horeca cao is aan heel veel verandering onderhevig. Het is moeilijk om bij te blijven als het gaat om deze veranderingen in de regelgeving voor horeca werkgevers. Bij Mettom zijn we gespecialiseerd in de horeca. Wij zijn volledig op de hoogte van alle details omtrent de cao en horecapersoneel en kunnen jou goed adviseren over payrolling in de horeca.

Samen voor de beste horeca medewerkers

Mettom is specialist in werkgeven. Als je samenwerkt Mettom weet je dus zeker dat de personeelszaken voor jouw horecamedewerkers goed geregeld zijn. Het salaris wordt altijd op tijd overgemaakt, ze profiteren van een goede pensioenregeling, er is deskundige begeleiding bij ziekte, jouw horeca personeel krijgt een wga-aanvullingsverzekering en korting op diverse verzekeringen. Ook krijgen je medewerkers korting op vele uitjes in Nederland én mogelijkheden om online trainingen te volgen. Jij hoeft je tegelijkertijd geen zorgen meer te maken over de administratie en kunt je focus houden op waar jij goed in bent: Het zijn van de beste horeca zaak met het beste en vrolijkste horecapersoneel.

Jij tevreden, wij tevreden

Wij vinden het super belangrijk dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. We noemen onszelf horeca payroll specialist omdat we al heel veel horecaklanten bedienen. John Sanders van onze klant Restaurant De 3 Gebroeders zegt over onze samenwerking het volgende: “Mettom geeft ons rust rondom de administratie en de verwerking van de arbeidsuren van onze medewerkers. Er wordt echt met ons meegedacht. Verschillende mensen van Mettom komen uit de horeca en daardoor weten zij ook wat er speelt. Zo kunnen we met Mettom ook sparren over andere zaken dan alleen personeel. Ik wil in ieder geval niet meer zonder.”

Mettom als payroller

Wij staan voor goed werkgeverschap en voor een goede samenwerking. Zaken moeten goed geregeld zijn. Voor jou, voor de medewerker en voor ons. Win-win-win dus! Wij staan voor een persoonlijk contact en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Waar we een linkje kunnen leggen, doe we dat ook zeker. Ook organiseren we voor ondernemers diverse events waar jij aanwezig mag zijn!

Ik voel me thuis bij de mensen van Mettom!

Personeel aannemen samen Mettom is écht makkelijker! Door Mettom kunnen wij de focus leggen op de groei van ons bedrijf.

Ik voel me thuis bij de mensen van Mettom!

Eric Wils

Yooker

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf.

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Maarten Verhey

GIG creative film production

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Mettom voelt als een professionele partij voor mijn personeelszaken. Mettom is mijn rechterhand in personeelszaken.

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Sjoerd Cloos

OntmoetSjoerd

Rechterhand voor personeelszaken

Mettom heeft mij een totaaloplossing geboden voor mijn personeelszaken! Het team staat altijd voor me klaar.

Rechterhand voor personeelszaken

Mark Tak

Mikomax

Een top samenwerking met de buren

Mettom denkt ook mee over de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner.

Een top samenwerking met de buren

Jack Reeuwijk

RBD Community Development

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar.

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Chris Voets

De Ontdekfabriek

Een professionele basis voor personeel

Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!

Een professionele basis voor personeel

Albert van Dommelen

Lokaal Werkt

Ideale partner voor werkgeverschap

Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken!

Ideale partner voor werkgeverschap

Mario van Lemmen

SalesFreaks

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Wil jij zorgeloos ondernemen in de Horeca?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten