Hovenier gezocht! Payroll voor hoveniers - Mettom

Als hovenier zie je veel pieken en dalen in opdrachten. Afhankelijk van het seizoen is het heel druk en soms rustig. Door de aantrekkende economie merk je echter dat je het steeds drukker krijgt als hovenier. De opdrachten liggen de laatste tijd voor het oprapen maar kun je het nog wel bijbenen? Eerder redde je het nog wel in je eentje maar het gaat nu zo goed dat dat vaak niet meer lukt: je staat op het punt om mooie opdrachten te weigeren omdat je als drukbezette hovenier geen tijd meer hebt voor nieuwe klanten! Zonde, maar herkenbaar?!

Vacature hovenier: je eerste medewerker 

In verband met de toenemende drukte besluit je om een medewerker aan te nemen. Een hovenier die jou kan helpen om nog meer werk te verzetten! Het vinden van de juiste medewerker is in de huidige markt nog niet eens het makkelijkste. Bij veel hoveniers zoeken ze op dit moment medewerkers. Maar heb je eenmaal de juiste medewerker gevonden, dan ben je er nog niet: als je hem of haar gevonden hebt komt er nog veel bij kijken. Jouw medewerker moet een goed contract krijgen, iedere maand een salarisstrook ontvangen én het salaris op tijd gestort krijgen. Daarnaast moet je goede begeleiding kunnen bieden bij ziekte van je medewerker én rekent hij of zij waarschijnlijk ook op gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoveniers als beste werkgevers samen Mettom

Omdat je als vakman of vakvrouw bezig moet zijn met waar je goed in bent (en met wat je het leukste vindt) is de payrolldienstverlening die Mettom biedt een perfecte oplossing voor jou!  Mettom is specialist in werkgeven. Als jij als hovenier samenwerkt Mettom weet je dus zeker dat de personeelszaken voor jouw medewerkers goed geregeld zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de administratie omtrent jouw medewerkers en kunt je focus houden op waar jij goed in bent: het maken van de mooiste tuinen samen met jouw medewerkers. Je wil natuurlijk niet dat je medewerkers bij je weggaan doordat de personeelszaken niet geregeld zijn. Niet nadat je net een zware zoektocht gehad hebt naar de perfecte medewerker. Samen zorgen we ervoor dat je een goede werkgever bent én blijft!

Jij tevreden, wij tevreden

Wij vinden het super belangrijk dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. We noemen onszelf hovenier payroll specialist omdat we al heel veel hoveniersklanten bedienen en bediend hebben. Pieter Donkers van Nuenhem Tuinservices zegt over onze samenwerking het volgende: “De samenwerking met Mettom is voor ons bedrijf echt een uitkomst! Mettom neemt de hoofdzaken met betrekking tot ons personeel uit handen waardoor vragen en eventuele problemen snel getackeld zijn. Met deze betrouwbare partner kunnen we snel doorgroeien met de wetenschap dat onze werknemers in goede handen zijn. Voor ons is Mettom meer dan payrolling alleen!” 

Mettom als payroller

Wij staan voor goed werkgeverschap en voor een goede samenwerking. Zaken moeten goed geregeld zijn. Voor jou, voor de medewerker en voor ons. Win-win-win dus! Wij staan voor een persoonlijk contact en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Ook organiseren we voor ondernemers diverse events waar jij aanwezig mag zijn! 

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf.

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Maarten Verhey

GIG creative film production

Een top samenwerking met de buren

Mettom denkt ook mee over de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner.

Een top samenwerking met de buren

Jack Reeuwijk

RBD Community Development

Ideale partner voor werkgeverschap

Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken!

Ideale partner voor werkgeverschap

Mario van Lemmen

SalesFreaks

Rechterhand voor personeelszaken

Mettom heeft mij een totaaloplossing geboden voor mijn personeelszaken! Het team staat altijd voor me klaar.

Rechterhand voor personeelszaken

Mark Tak

Mikomax

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Mettom voelt als een professionele partij voor mijn personeelszaken. Mettom is mijn rechterhand in personeelszaken.

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Sjoerd Cloos

OntmoetSjoerd

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar.

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Chris Voets

De Ontdekfabriek

Een professionele basis voor personeel

Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!

Een professionele basis voor personeel

Albert van Dommelen

Lokaal Werkt

Wij beloven:

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Wil jij zorgeloos ondernemen als hovenier?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten