Jochem Hoogenboom - Mettom

Jochem Hoogenboom

Kwaliteitsmanager & Juridische Zaken

Aangenaam!

In mijn vrije tijd weet ik de tijd altijd goed te vullen met activiteiten met mijn gezin, vrienden en familie. Zo ga ik graag op pad met mijn kids op mijn doordeweekse vrije dag, vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, hou ik van lekker eten, gezelligheid, en allerlei andere mooie dingen in het leven. Ik vermaak me dus wel.

Dat geldt ook voor mijn tijd bij Mettom. Bij Mettom staan we voor goed werkgeverschap en efficiënte processen.  Daar draag ik mijn steentje aan bij door mij op dagelijkse basis bezig te houden met vraagstukken op het gebied van kwaliteit en juridische zaken. Dat betekent dat ik wijzigingen signaleer op gebied van wet- en regelgeving, en als gevolg daarvan de nodige aanpassingen op onze processen doorvoer. Zo zorgen wij dat de medewerkers juist en op tijd worden uitbetaald en leveren wij met plezier de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Ik ben gedreven ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor jou als werknemer en opdrachtgever. Hoewel werkgeven met alle verantwoordelijkheden, en wet- en regelgeving die daarbij hoort soms een serieuze zaak is, zie ik het als uitdaging om betrokken te blijven bij jou en jouw verhaal.

Kortom, samen met mijn collega’s geven we invulling aan goed werkgeverschap, proberen we dat elke dag een stukje beter te doen, en daar zijn we best heel trots op!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten