Nick Swinkels - Mettom

Nick Swinkels

Financieel directeur

Buiten werktijd word ik enthousiast van mijn gezin, biertjes drinken met vrienden of familie (maar ook bij Mettom houden we wel van een feestje op z’n tijd) en zit ik af en toe op de race- of spinningfiets.

Als financieel directeur bij Mettom ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de financiële bedrijfsvoering. Een super uitdagende job in een tijd waarin het bedrijf hard groeit en torenhoge ambities heeft. Er wordt volop ingezet op automatisering en ook binnen de financiële afdeling zijn we hier druk mee bezig. Daarnaast zetten we vol in op goede data-driven analyses en inzichten die bijdragen aan de strategie en verdere groei van Mettom.

Deze uitdagingen en verantwoordelijkheden waren een belangrijke reden om te kiezen voor Mettom. Maar zeker ook door het informele karakter en de ontzettend enthousiaste groep collega’s voel ik me helemaal thuis.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten