Wij zijn Mettom.

Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Wij nemen daarom graag de rompslomp omtrent jouw personeel uit handen. Mettom neemt het juridisch werkgeverschap van je over maar je medewerker blijft alleen bij jou werkzaam. Je bepaalt zelf wie je aanneemt en wat zijn of haar salaris en functie wordt. Wij zijn er voor advies en begeleiding op HR-gebied, of om gewoon even te sparren!

Meer weten over ons team? Meer weten over onze vacatures?
0dc852a4-b7c2-4bf2-abe0-2d66d7657c19
9,7 beoordeling op Google
2500+ payroll medewerkers
12 jaar expert in Payroll

Missie

Onze missie is het helpen van mensen met het waarmaken van hun ambities door werkgeluk en verbinding. 

Visie

Door goed werkgeverschap en efficiënte processen helpen wij mensen met het bereiken van hun doelen. Door het delen van kennis, het linken van personen en lokale betrokkenheid zijn wij een partner die voelt als een collega op de werkvloer.

Hands

Waar wij voor staan

  • Groei: groei stimuleren door opleidingsmogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, kennissessies en ontzorging van ondernemers. Met onze payrolloplossing bieden wij een mogelijkheid voor ondernemers om zich te richten op hun core business en te groeien met hun onderneming.
  • Kennis: Mettom verdiept zich in jouw vakgebied en bedrijf en zoekt naar een payrolloplossing die perfect past bij jou en je bedrijf. We hebben uitgebreide kennis over personeelszaken, cao’s en ziekteverzuim. Ook zijn we op de hoogte van wijzigende wet- en regelgeving.
  • Goed werkgeverschap: personeel is het hart van een onderneming. Voor zowel onze opdrachtgever als medewerkers is het heel belangrijk dat de arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij zorgen voor een professionele basis voor wat betreft het werkgeverschap. 
  • Betrokken: we houden van korte lijnen en persoonlijk contact met onze klanten. Snel schakelen vinden we belangrijk en we denken graag mee over personeelszaken. We zijn lokaal verbonden én gaan een echte partnership aan in onze relaties.
  • Betrouwbaar: we zijn een stabiele en professionele partner. We houden van duidelijkheid. We bieden een open en eerlijke dienstverlening en gaan voor een samenwerking voor de lange termijn. 
Waar wij voor staan

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Plan meteen een afspraak in de agenda's van onze payrolladviseurs.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
Kitty uitgesneden met dienblad
Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

Jul 10, 2024 10:23:59 AM
Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

Jul 8, 2024 11:37:37 AM
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM