Payrolling voor overige branches

Mettom biedt bedrijven een complete payrolloplossing. Mettom is werkgeven echt een stuk makkelijker. Staat jouw branche niet tussen de branches op onze website? Geen nood! Onze klanten opereren in de meest uiteenlopende branches dus voor jou hebben we waarschijnlijk ook een passende oplossing. 

Meer weten? plan vrijblijvend een adviesgesprek!
Mettom stockfoto-46_1

Waarschijnlijk ben je ondernemer geworden vanuit jouw passie voor het vak. Personeelsadministratie en HR zijn meestal geen zaken waarvan jouw bloed sneller gaat stromen en vaak zijn dit dus onderwerpen waarop een professionaliseringsslag gemaakt kan worden. Want ben nou eerlijk: krijg jij energie van het afsluiten van een verzuimverzekering? Van het aanmelden van medewerkers bij een pensioenfonds en de uitvoering van de regels omtrent de Wet Verbetering Poortwachter? 

Mettom zorgt dat alle zaken omtrent jouw medewerkers professioneel en deskundig geregeld zijn zodat jij de beste werkgever wordt en de juiste medewerkers kunt aantrekken en behouden. Aangezien wij specialist zijn in werkgeven en een forse omvang hebben kunnen we dit tegen een tarief doen waarvoor je het zelf niet geregeld krijgt. Wij nemen jouw zorgen omtrent je personeel graag uit handen!

"Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
"Een professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
"Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken."
"Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!"
"Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
"Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner."

Wij beloven:

gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Besparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Wil jij ook zorgeloos ondernemen?

Neem contact op met één van onze payrolladviseurs om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
Kitty uitgesneden met dienblad
Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

Jul 10, 2024 10:23:59 AM
Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

Jul 8, 2024 11:37:37 AM
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM