Hovenier gezocht! Payroll voor hoveniers

Als hovenier zie je veel pieken en dalen in opdrachten. Afhankelijk van het seizoen is het heel druk en soms rustig. Door de aantrekkende economie merk je echter dat je het steeds drukker krijgt als hovenier. De opdrachten liggen de laatste tijd voor het oprapen maar kun je het nog wel bijbenen? Eerder redde je het nog wel in je eentje maar het gaat nu zo goed dat dat vaak niet meer lukt: je staat op het punt om mooie opdrachten te weigeren omdat je als drukbezette hovenier geen tijd meer hebt voor nieuwe klanten! Zonde, maar herkenbaar?!

Download ons e-book Bereken jouw tarief
PSV team 2

Geliefd door 2500+ medewerkers door heel Nederland. 

Vacature hovenier: je eerste medewerker 

In verband met de toenemende drukte besluit je om een medewerker aan te nemen. Een hovenier die jou kan helpen om nog meer werk te verzetten! Het vinden van de juiste medewerker is in de huidige markt nog niet eens het makkelijkste. Bij veel hoveniers zoeken ze op dit moment medewerkers. Maar heb je eenmaal de juiste medewerker gevonden, dan ben je er nog niet: als je hem of haar gevonden hebt komt er nog veel bij kijken. Jouw medewerker moet een goed contract krijgen, iedere maand een salarisstrook ontvangen én het salaris op tijd gestort krijgen. Daarnaast moet je goede begeleiding kunnen bieden bij ziekte van je medewerker én rekent hij of zij waarschijnlijk ook op gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten? Plan een vrijblijvende belafspraak!
hoveniers

Hoveniers als beste werkgevers samen Mettom

Omdat je als vakman of vakvrouw bezig moet zijn met waar je goed in bent (en met wat je het leukste vindt) is de payrolldienstverlening die Mettom biedt een perfecte oplossing voor jou!  Mettom is specialist in werkgeven. Als jij als hovenier samenwerkt Mettom weet je dus zeker dat de personeelszaken voor jouw medewerkers goed geregeld zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de administratie omtrent jouw medewerkers en kunt je focus houden op waar jij goed in bent: het maken van de mooiste tuinen samen met jouw medewerkers. Je wil natuurlijk niet dat je medewerkers bij je weggaan doordat de personeelszaken niet geregeld zijn. Niet nadat je net een zware zoektocht gehad hebt naar de perfecte medewerker. Samen zorgen we ervoor dat je een goede werkgever bent én blijft!

Hoveniers als beste werkgevers samen Mettom
hoveniers

Jij tevreden, wij tevreden

Wij vinden het super belangrijk dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. We noemen onszelf hovenier payroll specialist omdat we al heel veel hoveniersklanten bedienen en bediend hebben. Pieter Donkers van Nuenhem Tuinservices zegt over onze samenwerking het volgende: “De samenwerking met Mettom is voor ons bedrijf echt een uitkomst! Mettom neemt de hoofdzaken met betrekking tot ons personeel uit handen waardoor vragen en eventuele problemen snel getackeld zijn. Met deze betrouwbare partner kunnen we snel doorgroeien met de wetenschap dat onze werknemers in goede handen zijn. Voor ons is Mettom meer dan payrolling alleen!” 

hoveniers

Mettom als payroller

Wij staan voor goed werkgeverschap en voor een goede samenwerking. Zaken moeten goed geregeld zijn. Voor jou, voor de medewerker en voor ons. Win-win-win dus! Wij staan voor een persoonlijk contact en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Ook organiseren we voor ondernemers diverse events waar jij aanwezig mag zijn! 

hoveniers
"Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
"Een professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
"Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken."
"Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!"
"Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
"Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner."

Wij beloven:

gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Besparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Plan meteen een afspraak in de agenda's van onze payrolladviseurs.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
Kitty uitgesneden met dienblad
Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

Jul 10, 2024 10:23:59 AM
Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

Jul 8, 2024 11:37:37 AM
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM