Payroll constructie voor de zakelijke dienstverlening

Ben je van plan om je eerste medewerker aan te nemen of je team uit te breiden? Gefeliciteerd! De uitdaging is nu vaak: hoe kun je dat slim organiseren? Wanneer je een klein bedrijf hebt in de zakelijke dienstverlening en je wilt personeel aannemen is een payroll constructie misschien iets voor jou. Waarschijnlijk heb je als ondernemer veel verschillende taken en moet je creatief omgaan met tijd en geld. Echter, met een goed bedrijfsplan en een ondernemende mindset krijg je het waarschijnlijk steeds drukker. Groeit bij jou de behoefte om personeel aan te nemen? Werkgeven is volgens ons een vak apart en daarom is een payroll constructie ook voor jou waarschijnlijk ideaal!

Bereken jouw payroll kosten
Mettom stockfoto-1_1

Personeel aannemen, je eerste medewerker

In de huidige markt is het een ware jacht op talentvol personeel. Als werkgever is het een hele opgave om de juiste medewerker te vinden en binnen te halen. Vind jij het lastig om het juiste personeel te vinden? Lees dan onze whitepaper over het werven van goed personeel.

Zodra je de juiste medewerker hebt gevonden volgt alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het aannemen van personeel. Hier zit je waarschijnlijk niet op te wachten. Een medewerker kiest voor een bedrijf wanneer het goed voelt en als de randvoorwaarden goed geregeld zijn. Het salaris te laat uitbetalen en fouten in de verloning zijn daarbij doodzonden. Heb jij alle randvoorwaarden omtrent goed werkgeverschap in het vizier? Mooi, zet iemand dan vooral op je eigen loonlijst. Wil je echter niet voor verrassingen komen te staan en alles goed regelen? Dan kan een payroll constructie voor jou uitkomst bieden!

Lees hier 10 werving tips
Mettom stockfoto-47

Voordelen van een payroll constructie in de zakelijke markt

Steeds vaker maken bedrijven uit de zakelijke dienstverlening gebruik van een payroll constructie. Veel van de klanten van Mettom zijn bijvoorbeeld actief in de ICT en Marketing en Communicatie. Wil je meer weten over wat Mettom voor deze bedrijven in de zakelijke dienstverlening kan betekenen? Bekijk dan de pagina’s over payrolling in de ICT en Marketing en Communicatie. De grootste voordelen van een payroll constructie in de zakelijke dienstverlening zijn:

  • Je kunt de administratie rondom personeel loslaten. Alle administratie wordt voor jou geregeld. Zo heb je, als het gaat om je personeel, niet meer te maken met de Belastingdienst en een partij die de salarisverwerking voor je verzorgt.
  • Je hebt geen regeldruk meer die komt kijken bij het aannemen van personeel. Wanneer je gaat voor een payroll constructie hoef je je medewerkers alleen nog maar aan te melden bij Mettom. Wij regelen de rest.
  • Arbeidsovereenkomsten worden voor jou opgemaakt. Je hebt hier geen omkijken meer naar.
  • Het risico bij ziekte wordt van je overgenomen. Zo kom je niet meer voor onverwachte kosten bij ziekte te staan.
  • Het pensioen voor je personeel is meteen geregeld. Je hoeft zelf niet meer te zorgen voor een pensioenaansluiting en pensioenafdrachten.

Wil je weten wat alle voordelen van payrolling zijn voor jou en je medewerkers?

Bekijk de voordelen van payrolling hier
Mettom stockfoto-72

Payroll specialist in de zakelijke dienstverlening

We vinden het super belangrijk dat je als klant bij Mettom tevreden bent over de payroll constructie en onze dienstverlening. We noemen onszelf payroll specialist in de zakelijke dienstverlening omdat we dit soort klanten al veel bedienen en bediend hebben. Mario van Lemmen van Salesfreaks zegt over onze samenwerking het volgende: “Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken (en dat is altijd meer dan je denkt). Het was niet alleen een goed en duidelijk verhaal bij de eerste presentatie, maar we ervaren dagelijks duidelijke, professionele en snelle communicatie.”

“Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken”

De payrollconstructie van Mettom

Bij Mettom staan we voor goed werkgeverschap en voor een langdurige samenwerking. Wanneer je personeel gaat aannemen moet alles goed geregeld zijn. Voor jou, voor de medewerker en voor ons. Win-win-win dus! Wij staan voor persoonlijk contact en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Waar we een linkje kunnen leggen met andere ondernemers doen we dat zeker! Ook organiseren we voor ondernemers diverse events.

Meld je aan voor updates over events

Ook voor jouw personeel moet de payroll constructie voordelig zijn. Wij richten ons bij Mettom niet op maximale flexibiliteit zoals bij een uitzendbureau maar adviseren juist om medewerkers lang aan je te binden en ze goed te behandelen. Daarnaast bieden we bij Mettom ook vele extraatjes aan voor jouw medewerkers als je werkt met de payroll constructie van Mettom:

  • Toegang tot ons online studieportaal
  • WGA-aanvullingsverzekering
  • Kortingen op veel uitjes in Nederland
  • Collectiviteitskortingen op verzekeringen

Wil jij weten wat een payroll constructie in de zakelijke dienstverlening voor jou zou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in met een van onze payrolladviseurs! We vertellen je er graag meer over.

Belafspraak
"Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
"Een professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
"Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken."
"Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!"
"Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
"Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner."

Wij beloven:

gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Besparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Plan meteen een afspraak in de agenda's van onze payrolladviseurs.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
Kitty uitgesneden met dienblad
Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

Jul 10, 2024 10:23:59 AM
Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

Jul 8, 2024 11:37:37 AM
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM