Wessel Heesakkers - Mettom

Wessel Heesakkers

Automatisering en procesoptimalisatie

Verbeteren en optimaliseren, dat is aan de juiste knoppen draaien! Mettom iedere dag minimaal 1% beter maken voor zowel de opdrachtgever als de medewerker dat is waar ik enthousiast van word.

Bij Mettom ga ik met de focus op automatisering en procesoptimalisatie de uitdaging aan om werkgeven steeds een beetje makkelijker te maken. Werkzaamheden automatiseren, gave technische oplossingen implementeren en meedenken met de eindgebruiker door processen logisch en gebruiksvriendelijk in te richten. Allemaal voorbeelden van taken die mijn werkweek vormen.

Aan de juiste knoppen draaien is ook een term die perfect bij mijn weekendinvulling past. Gedurende de weekenden ben ik regelmatig in een kroeg, sportkantine, festival of club te vinden om plaatjes te draaien en mensen te laten dansen! Daarnaast draai ik ook graag de rollen om en waag ik zelf een dansje op een van de vele festivals die gedurende de zomer op de planning staan.

Samen met mijn collega’s maken we bij Mettom voor jou van werkgeven een feestje!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten