Marker

Klik hier voor
de uitleg over
loonkosten

Op maat een kostenoverzicht of vragen hierover? Vul het formulier in of bel 040 82 00 398 voor een afspraak!

Om op een eenvoudige en transparante manier het tarief te berekenen werkt Mettom met een zogeheten omrekeningsfactor. Het tarief per uur wordt berekend door het kale brutoloon te vermenigvuldigen met deze omrekeningsfactor.
Lees meer
Ons tarief dekt al jouw andere personeelskosten zoals werkgeverslasten, verzekeringen en pensioen. Op andere kosten hoef je niet te rekenen want binnen ons tarief zijn alle bijkomende kosten inbegrepen.

Als je jouw personeel onderbrengt bij Mettom zijn er trouwens nog een aantal andere voordelen: we bieden een WGA aanvullingsverzekering, we hebben speciaal voor je medewerkers met vaste uren een opleidingsportaal, de Mettom Academy, en voor jou en voor de medewerkers met vaste uren hebben we de Mettom Pretpas in de aanbieding. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, het zit allemaal in de prijs inbegrepen!
Sluiten

Loonkosten in eigen beheer

Bruto salarisBruto salaris
Werkgeverslasten & pensioenWerkgeverslasten & pensioen
VerzekeringenVerzekeringen
Overige kostenOverige kosten

Loonkosten via Mettom Payrolling

Bruto salarisBruto salaris
Omrekeningsfactor
Rekenmachine Hamer Paraplu
Uw voordeelUw voordeel

Alle voordelen
samengevat

Check alle voordelen

Een samenwerking Mettom betekent bezig zijn met je core business. We zorgen ervoor dat de personeels- en salarisadministratie klopt, dat het salaris op tijd wordt overgemaakt en dat juridisch alles in orde is. Ook nemen we het risico bij ziekte van je over. Wij zorgen voor een HR-structuur die staat als een huis!

Check alle voordelen

De voordelen van Mettom in 50 seconden, check de animatie