De payroll voordelen - Mettom

Bij Mettom vinden we het belangrijk dat ondernemers zich kunnen focussen op hun core business. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat ondernemers de nodige focus kunnen houden met verschillende payroll voordelen. En wij vinden dat ondernemers zich niet met randzaken rondom personeel bezig moeten houden. Wij zijn specialist in werkgeven en dus ook constant bezig met onze core business! Samen Mettom word je de beste werkgever voor jouw personeel.

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

De payroll voordelen voor werkgevers

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Wijzigende Wet- & Regelgeving

Wijzigende Wet- & Regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

Gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Kostenbesparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

De payroll voordelen voor de medewerker

Wanneer je een arbeidsovereenkomst krijgt van Mettom verandert er voor jou eigenlijk niet zo veel. Op jouw contract staat onze naam en ook je salaris wordt overgemaakt door Mettom maar je blijft werken binnen hetzelfde bedrijf op je eigen vertrouwde plek. Ondertussen kun je rekenen op de volgende voordelen. 

GOODHABTIZ

GOODHABTIZ

Je krijgt toegang tot ons online opleidingsportaal van GoodHabitz. Hier kun je meer dan 150 trainingen volgen om je verder te ontwikkelen!

METTOM VOORDEELPLATFORM

METTOM VOORDEELPLATFORM

Op het Mettom Voordeelplatform krijg je korting op uitjes, restaurants, wellness, sport en producten voor thuis!

PENSIOENREGELING

PENSIOENREGELING

Als je via Mettom werkt zorgen wij voor een pensioenregeling voor jou. Dit is dus meteen goed geregeld.

WGA AANVULLINGSVERZEKERING

WGA AANVULLINGSVERZEKERING

Wanneer je langdurig arbeidsongeschikt raakt vullen wij jouw uitkering aan zodat een eventuele inkomensterugval deels opgevangen wordt.

COLLECTIEVE PERSONEELSVOORZIENINGEN

COLLECTIEVE PERSONEELSVOORZIENINGEN

Je krijgt korting op jouw zorgverzekering bij een aantal zorgverzekeraars. Deze korting loopt op tot 15%

BEGELEIDING BIJ ZIEKTE

BEGELEIDING BIJ ZIEKTE

Als je ziek wordt bieden wij deskundige begeleiding. We houden contact met jou en zorgen samen dat je snel weer beter bent!

STRAKKE SALARISADMINISTRATIE

STRAKKE SALARISADMINISTRATIE

Je hoeft nooit op je salaris te wachten want wij zorgen voor een tijdige uitbetaling van jouw loon.

KENNIS VAN HR

KENNIS VAN HR

Als je HR-gerelateerde vragen hebt kun je bij ons terecht. Onze specialisten geven graag antwoord op jouw vragen.


Meer weten over de payroll voordelen?

We hebben hierboven in het kort uitgelegd welke voordelen er komen kijken als jij kiest voor een payroll constructie. Omdat we jou graag verder meenemen in de wereld van de payroll voordelen lichten we hieronder alles uitgebreider toe.

payroll-voordelen-pensioen-verzuim

Ziekte bij payroll: verzuimrisico buiten de deur

Heb jij ooit berekend wat een zieke medewerker kost? De kosten per ziektedag kunnen flink oplopen! Een zieke medewerker kost namelijk €250 per dag. Wanneer je samenwerkt met een payroll bedrijf zoals Mettom hoef je geen dure ziekteverzuimverzekering af te sluiten. Wij nemen de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van je over. Daarnaast bieden wij alle begeleiding bij ziekte van je medewerker en volgen de stappen van de Wet Verbetering Poortwachter. Ook gaat jouw medewerker, indien dit nodig is, via Mettom naar een bedrijfsarts. Jij hebt geen verdere zorgen meer over het verzuim van je medewerkers.

Geen zorgen om pensioen

Het pensioen is een absolute primaire arbeidsvoorwaarde voor jouw personeel. Wel is het regelen van een pensioen behoorlijk duur en taaie kost. Wij regelen voor je personeel de pensioenaansluiting en pensioenafdrachten. Door de samenwerking met een payroll organisatie zoals Mettom krijgen (kleinere) werkgevers dus toegang tot een pensioenregeling zonder extra kosten!

voordelen-payroll-goodhabitz

Personeel opleiden: aanbod van GoodHabitz

Het bieden van opleidingen aan personeel is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat wil zeggen dat medewerkers niet meer alleen maar bij je werken voor een goed salaris. Natuurlijk willen zij zich ook blijven ontwikkelen. Wanneer je de samenwerking aangaat Mettom krijgt jouw personeel toegang tot het opleidingsplatform van GoodHabitz. Dit is een online opleidingsportaal waar je medewerkers meer dan 150 trainingen kunnen volgen. Met opleidingsmogelijkheden bind je jouw medewerkers aan je bedrijf. Met GoodHabitz is dit dus ook weer een zorg minder!

Kortingen op uitjes voor jou en je personeel

Wij vinden ontspannen net zo belangrijk als hard werken en daarom krijgen jij en je medewerkers toegang tot het Mettom Voordeelplatform van ons. Via dit platform krijg je korting op vele leuke uitjes in heel Nederland. We bieden uitjes aan in veel verschillende categorieën: bioscoop, restaurants, een hotelovernachting of een dagje naar Amsterdam. Hierdoor is er voor ieder wat wils binnen het aanbod van het Mettom Voordeelplatform.

payroll-voordelen-verzekering

Collectiviteitskortingen op verzekeringen

Vanuit Mettom bieden we collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen. Als je de samenwerking aangaat met payroll bedrijf Mettom kun je jouw medewerkers deze kortingen aanbieden vanuit goed werkgeverschap. Met ons collectiviteitsnummer krijgen je personeelsleden dus korting op basisverzekeringen én aanvullende verzekeringen bij verschillende zorgverzekeraars.

WGA-aanvullingsverzekering bij arbeidsongeschiktheid

Mettom hecht veel waarde aan goed werkgeverschap. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je medewerker goed verzekerd is als hij/zij onverhoopt langdurig arbeidsongeschikt wordt. In sommige gevallen kan de inkomensterugval namelijk erg groot zijn waardoor je medewerker financieel in de problemen kan komen. Om je medewerker hiervoor te behoeden heeft Mettom een collectieve WGA-aanvullingsverzekering afgesloten. Een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde! Door het afsluiten van deze aanvullende verzekering wordt het inkomen bij arbeidsongeschiktheid dus aangevuld tot 70% van het laatstverdiende salaris.

payroll-voordelen-irene

De payroll voordelen volgens adviseur Irene

“Belangrijke argumenten om met een payrollbedrijf samen te werken zijn het uitbesteden van het verzuimrisico, het up-to-date blijven op het gebied van arbeidsrecht en het ontlasten van de administratieve werkzaamheden. Uiteraard heeft elke branche zijn eigen uitdagingen. Binnen de zakelijke dienstverlening kiezen veel ondernemers voor Mettom omdat ze dan ook meteen een pensioenregeling voor hun personeel kunnen aanbieden zonder hoge advieskosten. Ook het bieden van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden speelt hier een rol.”

Meer over Payroll: hoe werkt het en wat zijn de voordelen

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf.

Mettom denkt mee met mijn bedrijf

Maarten Verhey

GIG creative film production

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Mettom voelt als een professionele partij voor mijn personeelszaken. Mettom is mijn rechterhand in personeelszaken.

Eerste medewerker neem je aan Mettom

Sjoerd Cloos

OntmoetSjoerd

Rechterhand voor personeelszaken

Mettom heeft mij een totaaloplossing geboden voor mijn personeelszaken! Het team staat altijd voor me klaar.

Rechterhand voor personeelszaken

Mark Tak

Mikomax

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar.

Vanaf moment één voelt Mettom vertrouwd!

Chris Voets

De Ontdekfabriek

Een top samenwerking met de buren

Mettom denkt ook mee over de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner.

Een top samenwerking met de buren

Jack Reeuwijk

RBD Community Development

Ideale partner voor werkgeverschap

Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken!

Ideale partner voor werkgeverschap

Mario van Lemmen

SalesFreaks

Een professionele basis voor personeel

Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!

Een professionele basis voor personeel

Albert van Dommelen

Lokaal Werkt

Ik voel me thuis bij de mensen van Mettom!

Personeel aannemen samen Mettom is écht makkelijker! Door Mettom kunnen wij de focus leggen op de groei van ons bedrijf.

Ik voel me thuis bij de mensen van Mettom!

Eric Wils

Yooker

Overtuigd van de voordelen van Mettom Payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten