Werken bij Mettom

HR-medewerker (junior)

32-40 uur

 

Mettom stockfoto-6_1
Mettom stockfoto-3

Over een werkdag

’s Ochtends stap je Donna binnen, een gloednieuw kantoorpand op het bruisende Strijp-S. Eenmaal op je werkplek starten we de dag met het maken van een planning. Nadat er door één van je collega’s (of door jou natuurlijk) koffie is gehaald begin je met het opstellen en controleren van nieuwe arbeidsovereenkomsten. Je verwerkt uiteenlopende loon- en personeelsmutaties en in de tussentijd krijg je telefoontjes van opdrachtgevers en medewerkers.

Eigenlijk is geen dag bij Mettom hetzelfde want je houdt je bezig met veel verschillende taken. De ene dag ben je bezig met bovenstaande werkzaamheden en de andere dag ben je meer bezig met contractverlengingen, opzeggingen en de salarisverwerking. Wekelijks worden er salarisverwerkingen gedraaid met als ultiem doel een correcte loonstrook voor onze medewerkers en een kloppende factuur voor onze opdrachtgevers.

Het accent ligt binnen deze functie op personeels- en salarisadministratie, maar je bent ook een vraagbaak voor collega’s en het vertrouwde aanspreekpunt voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Je bent specialist in o.a. de wet- en regelgeving omtrent arbeid, arbeidsvoorwaarden, CAO’s en salarisadministratie.

Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar een leergierige, servicegerichte professional die nauwkeurig en accuraat kan werken. Een persoon die goed in een informeel team past. Verder zien we graag de volgende kenmerken:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar (werken op maandag en woensdag is zeer gewenst, zo kunnen we onze planning compleet maken qua bezetting op ons kantoor)
  • Je graag willen ontwikkelen in HR wet- en regelgeving
  • Communicatief vaardig, analytisch en organisatorisch sterk

Het aanbod

Je krijgt veel ruimte om zelf dingen op te pakken. Het salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog niet genoeg geleerd hebben, dan kan dat ook bij Mettom. Er zijn opleidingsmogelijkheden genoeg. We proberen je gezond te houden met vers fruit van het kantoor en je mag elke maandag en woensdag met ons mee gaan sporten (als je wil, natuurlijk).

Over Mettom

Mettom is een snelgroeiend payrollbedrijf gevestigd in het ondernemende hart van Eindhoven; Strijp-S. Door gebruik te maken van onze dienstverlening nemen wij onze klanten veel administratieve lasten en risico’s uit handen rondom personeel zodat zij de juiste focus weten te behouden en kunnen doen waar ze goed in zijn.

Spreekt bovenstaande vacature je aan?

Stuur je motivatie met CV naar Sietske Erdkamp (s.erdkamp@mettom.nl). Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Handtekening Sietske

Is dit jouw droombaan?

Neem dan contact op met Sietske Erdkamp

Bel: 040 - 82 00 398 Of stuur een mailtje