Referenties

De samenwerking die wij aangaan met onze klanten is een samenwerking voor de lange termijn. We zijn betrokken bij onze klanten en houden van persoonlijk contact. We vragen regelmatig hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Hier lees je hun verhalen!

10

Hele fijn samenwerking

26 feb, 2022

In een klein bedrijf waar bijna alle werkzaamheden op mijn bordje komen is het een verademing om de salarisadministratie uit handen te kunnen geven. het korte lijntje met mijn contactpersoon Britt maakt dat ik het als een hele fijn samenwerking ervaar.

Marleen Peeters

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Ik kan Mettom zeker aanraden!

16 feb, 2022

Zeer blij met Mettom. Zij regelen alles goed voor me op het gebied van HR en daarmee ben ik volledig ontzorgt. Contact met Britt de Gilde is altijd heel erg duidelijk en fijn, dus ik kan Mettom zeker aanraden!

Martijn Swolfs - E-wolve

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Scheelt ons werk, tijd en geld, bedankt!

14 feb, 2022

Heel prettig bedrijf, hebben ons geholpen onze eerste medewerker aan te nemen, en dat wordt zeker niet de laatste! Scheelt ons werk, tijd en geld, bedankt!

Koen Dulfer - #spon Influencer Marketing

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Bij vragen staat er altijd iemand klaar.

12 feb, 2022

Een bedrijf met fijne mensen die ervoor zorgen dat je als ondernemer geen gedoe en zorgen hebt over het personeelsbeleid. Bij vragen staat er altijd iemand klaar.

Erwin Frunt - BigBird Creative Studio

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Ik ben al jaren tevreden klant.

9 dec, 2021

Een topdienstverlener. Goede propositie, maar ook korte lijntjes en contact met fijne mensen. Ik ben al jaren tevreden klant.

Chris Voets - Ontdekfabriek

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Wij zijn heel blij met Mettom

20 okt, 2021

Wij zijn heel blij met Mettom als payrolling partner! Met Hanneke als onze vaste adviseur worden we volledig ontzorgd. Onze werknemers kunnen altijd bij Mettom terecht voor advies of andere HR vraagstukken. Heb je het druk als ondernemer, dan raden wij Mettom aan. Wij kunnen ons focussen op Online Marketing en Mettom zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor onze medewerkers is geregeld.

Coen Hertogs - Hey Marketing

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Een zekere aanrader voor ondernemers

23 sep, 2021

Al onze personeelszaken ondergebracht bij Mettom, een fijne en juiste beslissing geweest om ons met deze werkzaamheden te ontlasten. Enthousiaste, ervaren en bedreven bedrijf! Een zekere aanrader voor ondernemers

Eric Wils - Yooker

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Wij zijn heel blij

16 sep, 2021

Wij zijn heel blij met de medewerkers van Mettom. Iedereen is altijd ontzettend vriendelijk. Voor ons, maar ook voor onze medewerkers. Niets is teveel. Bedankt daarvoor! Veel groeten van Leonie en Richard

Richard Pors - Heerenhuys23

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Precies waar wij op zoek naar waren

12 aug, 2021

We bevelen de dienstverlening van Mettom van harte aan! Van alle aanbieders die er zijn voor pay-rolling viel hun website gelijk op, origineel, persoonlijk en klantgericht. En zo ervaren wij ook de samenwerking. Zij zijn deskundig en een betrouwbare HRM partner. De samenwerking voelt alsof wij directe collega's zijn en Mettom onze interne HRM afdeling. Precies waar wij op zoek naar waren. Dank je wel Britt!

Trucella van Moorselaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Mooi kantoor, leuke mensen en vooral erg blij

11 aug, 2021

Mooi kantoor, leuke mensen en vooral erg blij met de gezamenlijke dienstverlening die we zo op touw kunnen zetten. Mijn keuze tot een samenwerking is gebaseerd op gemak en een goede pensioenregeling.

Alex Manders - E-Expansion

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Wij zijn erg blij met de samenwerking

17 jul, 2021

Wij zijn erg blij met de samenwerking met MetTom. Duidelijke (en gezellige) communicatie en altijd supersnel reactie op vragen.

Sanne Heesterbeek-Biemans

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Ik ben heel erg blij met Mettom

9 jun, 2021

Ik ben heel erg blij met Mettom. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen, denken mee, en het is voor mij een laagdrempelige manier om mijn bedrijf door te laten groeien.

Aafke Driessen

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Alles tot in de puntjes goed geregeld

18 mei, 2021

Alles tot in de puntjes goed geregeld voor mij en voor mijn werknemers.

Caroline Jegerings - Mase Concept Store

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Wij willen niet meer anders!

18 jun, 2020

Wij werken al 6 jaar samen met Mettom. Super fijn bedrijf. Ze nemen altijd de tijd voor je en ook onze medewerkers zijn erg tevreden. Wij willen niet meer anders!

Ilse Aarts - Jan van Hoek Asten

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Super professioneel en goed voorbereid

30 apr, 2020

Vanavond overleg gehad met Mettom in mijn nieuwe bedrijf. Super professioneel en goed voorbereid; ze hadden een hele presentatie voor me klaar staan! Echt indrukwekkend, deze jongens weten waar ze het over hebben!

JJ Wallace

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Fijne partij om zaken mee te doen!

16 aug, 2019

Fijne partij om zaken mee te doen!

Jeanine van der Velden

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Fijne partij om mee te werken

9 jul, 2019

Fijne partij om mee te werken. Geven goed en overzichtelijk advies. Zaken worden snel geregeld. Zeker een aanrader wanneer je naar een payroll partner op zoek bent.

Roel van Gisbergen - GISB Audiovisueel

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Fijne omgang

20 jun, 2019

Fijne omgang, duidelijke afspraak en leuke mensen.

Wessel Hofman - Scrumit

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Zeker een aanrader!

20 jun, 2019

Mettom is hele fijne organisatie om mee samen te werken. Ze zijn deskundig en vernieuwend. Een persoonlijke organisatie met een goede sfeer en fijne mensen om mee samen te werken. Zeker een aanrader!

Tijn Maas - Tijn Maas Makelaardij

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Zeer tevreden!

14 jun, 2019

Mettom is een prettige organisatie om mee samen te werken. Ze bieden zeer deskundige ondersteuning op gebied van HR. Mettom heeft een heldere en duidelijke communicatie en zelfs een academy zodat medewerkers cursussen kunnen volgen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Iets wat je als bedrijf graag aan je medewerkers wilt bieden, maar zelf niet voor elkaar krijgt of op de lange baan schuift. Zeer tevreden!

Margot Boesveld - De Vastelastenbond

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Goede service

13 jun, 2019

Al enige jaren klant bij dit jonge bedrijf. Goede service. En medewerkers hebben kennis van het vak. Nemen de werkgevers veel werk uit handen. Zodat die zich meer bezig kunnen houden met hun eigen vak!

Sander Van Bokhoven - Jan van Hoek Asten

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Ik kan Mettom zeker aanraden!

13 jun, 2019

Fiks, mens en wonen is een nieuw bedrijfje en we waren daarom op zoek naar een payroll bedrijf. We zijn bij Mettom uitgekomen. En daar zijn we heel blij mee, een goeie club! Prettige, persoonlijk en informeel contact zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen. Reageren snel en behulpzaam. Ik kan Mettom zeker aanraden!

René Toemen - Fiks mens en wonen

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Zeer fijne club met een prettige communicatie

18 apr, 2019

Zeer fijne club met een prettige communicatie. Afspraken zijn duidelijk en ze hebben veel kennis van de markt/mogelijkheden.

Joost Van Dillen - LUMIX

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
10

Helemaal top!

30 mrt, 2019

Helemaal top!

dennis van kessel

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"

Google     Review Stars
wijbeloven_gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

kostenbesparing

KOSTENBESPARING

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

Tevreden Medewerkers

Tevreden
medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

Kunnen we jou ook ontzorgen met onze dienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

Jul 10, 2024 10:23:59 AM
Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

Jul 8, 2024 11:37:37 AM
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM