Salaris bepalen in de marketing? Download het benchmark! - Mettom

Het salaris bepalen én het kiezen van de juiste marketingfunctie: voor veel groeiende marketingbedrijven is dit een terugkomend, lastig vraagstuk. Je krijgt het als ondernemer in de marketing namelijk steeds drukker en neemt mensen aan, maar welk salaris hoort bij welke functie? En welk profiel past bij de functie die jij wil bieden? Mettom is werkgeven makkelijker en dat bewijzen we nu met onze werkgeverswijzer voor groeiende marketingbedrijven!

salaris-bepalen-marketing

Met de werkgeverswijzer voor groeiende marketingbedrijven ontdek jij…

 • Welke functie jij zou moeten kiezen voor jouw nieuwe medewerker
 • Welk gedragsprofiel er bij die functie hoort (en hoe je dat zou kunnen meten)
 • Welke salarissen bij deze functies gangbaar zijn in jouw branche
 • De trainingsmogelijkheden die je jouw nieuwe collega zou kunnen bieden
 • Welke andere interessante arbeidsvoorwaarden passend zijn bij jouw bedrijf

Benchmark voor salarissen en functies in de marketingbranche

Met ons benchmark onderzoek, we noemen het liever de ‘werkgeverswijzer’, moet het voor jou als groeiende ondernemer in de marketing makkelijker worden om het juiste salaris te bieden aan jouw nieuwe medewerker. Naast het bepalen van een juist salaris gaan we ook in op veelvoorkomende rollen en bijbehorende functies in jouw branche. Met ons benchmark bepaal je makkelijker het salaris van onder andere jouw nieuwe online marketeer, content marketeer, copywriter, webdeveloper en marketing manager.

In de werkgeverswijzer vertellen we je ook meer over gedragsprofielen en hoe die te meten zijn met een PPA-assessment. Tot slot adviseren we je in het benchmark over mogelijkheden voor trainingen binnen het platform van GoodHabitz, een partij waar wij als Mettom voor ons eigen personeel mee samenwerken.

goed-werkgeverschap-en-salaris-bepalen

Goed werkgeverschap: daar hoort de juiste functie én het juiste salaris bij!

Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden dat jouw medewerker het recht heeft op de beste arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden moeten voor jouw medewerker perfect geregeld zijn. En dat betekent dat jouw nieuwe collega een passend salaris verdient. Het betekent ook dat jouw medewerker op zijn of haar plek zit binnen jouw bedrijf én de functie. Met dit rapport worstel je niet meer met deze vraagstukken en neem jij juist die medewerker aan die het beste bij jouw bedrijf past tegen de beste arbeidsvoorwaarden!

Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten