Het team.

Rob Toonders

† 1977 - 2024

Onze Rob is er niet meer.

Dinsdag 13 februari kregen we het intens verdrietige bericht dat Rob Toonders, onze CEO en oprichter van Mettom en Fhris, door een noodlottige samenloop van omstandigheden, bij een ski-ongeluk in Oostenrijk om het leven is gekomen. We zijn verbijsterd en kunnen het nog steeds niet geloven.

Allereerst gaan onze gedachten uit naar zijn kinderen Pim en Sophie, zijn vriendin Jopke, dierbaren, familie en vrienden en we zijn in gedachte bij hen. Wij zullen hen steunen, opvangen en bijstaan, zoals Rob dat gewild zou hebben.

Ruim 12 jaar geleden startte Rob zijn avontuur als ondernemer met de oprichting van Mettom en daar kwam Fhris ruim 5 jaar geleden bij. Een avontuur dat begon onder het motto van: “We gaan iedere dag lachen”, groeide uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van HR-dienstverlening. Iedere dag een beetje beter en iedere dag onze opdrachtgevers een betere werkgever maken; dat was Rob zijn doel.

Op zijn eigen kenmerkende en inspirerende manier vormde hij Mettom en Fhris tot een organisatie, waar professionaliteit, integriteit en betrokkenheid bovenaan staan, maar waar altijd ruimte is voor een lach, een grap, een wedstrijdje, een legendarische speech, een feestje hier, en festiviteitje daar. Wat hebben we een mooie tijd mogen beleven samen met Rob. Ontelbare momenten met een gouden randje en Rob altijd als het stralende middelpunt.

Wat gaan we hem ontzettend missen. De leegte die hij achterlaat kan niet worden opgevuld. Wij zullen verder moeten zonder ons boegbeeld, gangmaker, collega, nummer 1, reisleider, dichter, dealmaker, vriend en maatje, maar we gaan Mettom en Fhris verder uitbouwen in de geest van Rob, zoals hij dat graag gezien zou hebben. Of, zoals onze Rob met gebalde vuist gezegd zou hebben: “We gaan nondeju knallen!”.

Het team

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten

Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”

Jun 2, 2024 4:57:34 PM
Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving
Werkplezier

Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving

Apr 12, 2024 9:22:52 AM