Spek jouw clubkas Mettom!

Mettom helpt ondernemers groeien! Al ruim 10 jaar helpen wij ondernemers te groeien met personeel. Werkgeverschap is ons ding. En wij zorgen ervoor dat ondernemers de focus kunnen houden op hun passie. Ben jij ondernemer in één van de volgende branches:

 • Zakelijke dienstverlening
 • Horeca
 • Hovenier
 • Detailhandel

…dan weten wij zeker dat wij specialist zijn in personeelszaken voor jouw bedrijf. Mogen we jou vertellen wat we voor jou kunnen betekenen? En word je vervolgens klant bij Mettom? Dan spekken wij de clubkas van jouw favoriete club!

Plan een afspraak
Thom voorzet

  Waarom Mettom jouw clubkas wil spekken?

  Als onderneming met veel sportieve collega’s staan we bij Mettom voor regionale betrokkenheid bij sportclubs. Daarom sponsoren we verschillende clubs in de regio. Wij vinden dat jouw club het beste verdient! Tegelijkertijd denken wij dat we voor groeiende ondernemers de perfecte oplossing hebben als het gaat om hun personeelszaken. Win-win, dus!

  Neem contact op voor een afspraak
  Mettom stockfoto-93_1

  Wie is Mettom?

  Wij zijn Mettom. Mettom is specialist in werkgeven en neemt je graag alle bijkomende werkzaamheden omtrent het werkgeverschap uit handen. Met onze payrolldienstverlening zorgen wij ervoor dat je geen risico’s loopt en dat alles perfect geregeld is voor je medewerkers. Mettom neemt het juridisch werkgeverschap van je over, maar je medewerker blijft alleen bij jou werkzaam. Wij ontzorgen jou zodat je de focus kunt houden op waar jij goed in bent!

  2f93cf9d-edc1-4060-9181-5d2fad412d9a
  "Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
  "Een en professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
  Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken
  Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!
  "Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
  "Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringspartner."

  Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

  Plan meteen een afspraak in de agenda's van onze payrolladviseurs.

  Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
  Kitty uitgesneden met dienblad
  BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
  Klantcase BMWE

  BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

  Jun 10, 2024 11:57:00 AM
  Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”
  Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten

  Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”

  Jun 2, 2024 4:57:34 PM
  Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving
  Werkplezier

  Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving

  Apr 12, 2024 9:22:52 AM