Britt de Gilde - Mettom

Britt de Gilde

Payrolladviseur

Het beheren van accounts geeft mij energie! Op gebied van HR haal ik het liefst alles uit handen zodat jij je kan focussen op je core business.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en ben ik er niet vies van om een wijntje te drinken met vrienden en familie. Ook ben ik in de avonduurtjes regelmatig te vinden in de bossen om volledig afgemat te worden tijdens een les bootcamp. Ik voel me helemaal thuis in de Oostenrijkse bergen waar ik voorheen skilerares heb mogen uithangen.

Bij Mettom ben ik werkzaam als payrolladviseur. Ik ben vooral bezig met het beheren van mijn klantenportefeuille en alle zorgen van mijn klanten uit handen nemen. Daarnaast benader ik natuurlijk veel potentiële klanten en probeer ik een netwerk op te bouwen om zo mensen of bedrijven te verbinden. Ik sta altijd open voor een sparsessie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Mettom is net een familie waar je middenin valt. De laagdrempeligheid op de werkvloer proberen we uit te dragen naar buiten en willen we overdragen op onze klanten!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten