David Prinsen - Mettom

David Prinsen

Payrolladviseur

De combinatie tussen relatiebeheer en sales is wat mijn werk leuk maakt.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals, op vakantie, lekker uit eten, stappen met vrienden en speel ik meerdere potjes padel en golf per week. Ik ga heel graag op wintersport waar ik het liefst heel de dag ski (en après-ski ?). 

Bij Mettom ben ik werkzaam als payrolladviseur. Ik houd me bezig met het verkopen van onze diensten en het bouwen van een mooi netwerk. Echt iets betekenen voor ondernemers, dat voelt goed. Het stukje relatiebeheer vind ik ook heel leuk om te doen. Het bouwen van een netwerk en echte zakelijke relaties aangaan, hier krijg ik een kick van.

Mettom is een heel fijn bedrijf waar ik me heel snel thuis voel. Hard werken maar ook ruimte voor het maken van lol en leuke feestjes. Transparant richting de klant zonder te veel poespas. Ik ga graag met jou het gesprek aan, wie weet kunnen we wel iets voor elkaar betekenen!?

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten