Homan Coolen-Ching - Mettom

Homan Coolen-Ching

Casemanager verzuim

Werkgeluk, dat is voor mijn gevoel waar het om draait! Het is belangrijk dat je plezier beleeft aan je werk, maar ook dat je voldoening eruit haalt en je uitgedaagd wordt. Dat heb ik gevonden binnen Mettom, wat ben ik een geluksvogel!

Naast het werken bij Mettom ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van spontane bezoekjes en hecht veel waarde aan vriendschap en familie. Samen lekker eten, een goed glas wijn drinken en gezellig kletsen: daar kan ik enorm van genieten. In mijn vrije tijd ben ik actief binnen een serviceclub (de Ladies Circle). Samen zetten we ons in voor goede doelen. Naast dat het heel gezellig is, geeft het ook grote voldoening. Mijn man en zoon zijn fanatieke voetbalfanaten, zowel op het veld als in het publiek. Als zij weer eens op pad zijn, doe ik met mijn dochter heerlijke meidendingen. Lekker winkelen, ergens een hapje eten, knutselen of koekjes bakken.

Binnen Mettom ben ik werkzaam als casemanager. Ik begeleid onze zieke medewerker en houd contact met onze opdrachtgevers hierover. Binnen mijn functie is het heel belangrijk dat de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter worden doorlopen. En dat de zieke medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag kan! Samenwerken, verbinden, luisteren en enthousiasmeren! Dat is waar ik voor sta.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten