Kitty Viguurs - Mettom

Kitty Viguurs

Payrolladviseur

Don’t close a sale, open a relationship. Een motto dat mij op het lijf geschreven is. Het verbinden van mensen, het schakelen op verschillende niveaus en het leggen van nieuwe contacten geeft mij ontzettend veel energie.

Ik kan enorm genieten van op vakantie gaan, lekker eten en drinken en lange avonden wijntjes drinken met mijn vriendinnen. Dansen is mijn grote passie en ik loop hard om lekker fit te zijn en mijn conditie op peil te houden. Net als in mijn werk probeer ik wat sport betreft mijn grenzen te verleggen.

Ik werk als payrolladviseur bij Mettom. In deze rol voel ik mij als een vis in het water. Het contact met potentiële klanten, het meedenken en het zoeken naar een passende oplossing voor jou en je personeel geeft mij ontzettend veel voldoening. Ik zie de samenwerking als een win-winsituatie. Een blije en tevreden klant is waar ik het voor doe!

Werken bij Mettom is iedere dag een feest. In een top team waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je jezelf kunt zijn voel ik me helemaal thuis. We werken hard maar veel lachen hoort er zeker bij. Mettom zegt het eigenlijk al: het is ‘Met Tom’ en dat voel je door de hele organisatie. We doen het samen, we zijn een team waarin iedereen elkaar respecteert.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten