Natascha Smeels - Mettom
Mett1106190016 Mett1106190008

Natascha Smeels

Financiële administratie

Onze klanten zijn allemaal ondernemer en een financieel gezonde bedrijfsvoering is voor elke onderneming, groot of klein, essentieel. Dat is waar ik in geloof!

Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Mettom. Alle dagelijkse administratie omtrent onze debiteuren en crediteuren verwerk ik met veel plezier. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer in de kinderopvang neem ik in mijn werkzaamheden mee. Een goed debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van een financieel gezonde bedrijfsvoering. Vanzelfsprekend heeft dit dan ook mijn prioriteit binnen Mettom.

Het afgelopen jaar heeft Mettom veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ik werk met veel plezier in dit jonge, dynamische team. Een veelzijdig team qua werkzaamheden, karakter en leeftijd, maar allemaal met een gezonde dosis humor. Iedere dag wordt er naast hard werken ook hard gelachen. Een dag niet gelachen is immers een dag niet geleefd!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten