Nick Hunting - Mettom

Nick Hunting

Marketing en communicatie

In mijn vrije tijd sport ik veel. In de zomer ben ik vaak te vinden in en op het water, dan vlieg ik met mijn wakeboard door de lucht of ben ik op zoek naar de perfecte golf om op te surfen. In de winter ben ik het liefste hoog in de bergen met een pak verse sneeuw. Het is een heerlijk gevoel, als je dan met je vrienden bovenaan de berg staat en de eerste sporen off-piste naar beneden gaat. Is er ergens actie? Dan ben ik erbij!

Waar ik mijn creativiteit kwijt kan bij het wakeboarden, kan ik het ook kwijt als marketeer bij Mettom. Als onderdeel van het marketing- en communicatieteam houd ik mij voornamelijk bezig met het opzetten van online en offline marketingcampagnes. Zowel het bedenken als het uitvoeren en het onderhouden van de activiteiten. Daarnaast zorg ik ervoor dat potentiële klanten Mettom eerder en beter weten te vinden. Want iedereen wil toch zakendoen met zo’n toffe organisatie?!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten