Rob Toonders - Mettom

Rob Toonders

Algemeen directeur

De oprechte wil om zaken zo goed mogelijk te regelen voor onze klanten en om van daaruit te bouwen aan een jarenlange samenwerking, dat is mijn drijfveer!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Van kinds af aan voetbal ik en sinds kort ben ik ook te vinden op de tennisbaan. Daarnaast sporten we op woensdagmorgen met een groot deel van het team van Mettom. Soms is het een irritante eigenschap maar aan wil om te winnen ontbreekt het bij mij meestal niet. Een eigenschap die bij Mettom goed van pas komt.

Eind 2011 heb ik Mettom opgericht vanuit de overtuiging dat werkgeverschap te ingewikkeld is voor veel ondernemers. Dat werkgeven een vak apart is. Mettom staat voor kwaliteit en betrokkenheid. We voelen mee met onze klanten, verbinden waar we kunnen en proberen het maximale uit de relatie te halen! Met een prachtige club mensen bieden we een top dienstverlening aan onze klanten en zijn we altijd hongerig naar nieuwe.

Sinds het ontstaan van Mettom is er veel veranderd. De klantenkring is fors gegroeid, onze dienstverlening is verbreed en ons team is uitgebreid. Zaken waar ik enorm trots op ben. Het meest trots ben ik echter op de cultuur die we hebben weten te bouwen binnen Mettom. We werken hard, maar lachen ook gigantisch veel. Samen bouwen we aan de ontwikkeling van Mettom. Een machtig gevoel om leiding te geven aan zo’n enthousiaste club mensen!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten