Rob Toonders - Mettom
Rob-Toonders Rob-Toonders

Rob Toonders

1977 - 2024

Onze Rob is er niet meer.

Dinsdag 13 februari kregen we het intens verdrietige bericht dat Rob Toonders, onze CEO en oprichter van Mettom en Fhris, door een noodlottige samenloop van omstandigheden, bij een ski-ongeluk in Oostenrijk om het leven is gekomen. We zijn verbijsterd en kunnen het nog steeds niet geloven.

Allereerst gaan onze gedachten uit naar zijn kinderen Pim en Sophie, zijn vriendin Jopke, dierbaren, familie en vrienden en we zijn in gedachte bij hen. Wij zullen hen steunen, opvangen en bijstaan, zoals Rob dat gewild zou hebben.

Ruim 12 jaar geleden startte Rob zijn avontuur als ondernemer met de oprichting van Mettom en daar kwam Fhris ruim 5 jaar geleden bij. Een avontuur dat begon onder het motto van: “We gaan iedere dag lachen”, groeide uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van HR-dienstverlening. Iedere dag een beetje beter en iedere dag onze opdrachtgevers een betere werkgever maken; dat was Rob zijn doel.

Op zijn eigen kenmerkende en inspirerende manier vormde hij Mettom en Fhris tot een organisatie, waar professionaliteit, integriteit en betrokkenheid bovenaan staan, maar waar altijd ruimte is voor een lach, een grap, een wedstrijdje, een legendarische speech, een feestje hier, en festiviteitje daar. Wat hebben we een mooie tijd mogen beleven samen met Rob. Ontelbare momenten met een gouden randje en Rob altijd als het stralende middelpunt.

Wat gaan we hem ontzettend missen. De leegte die hij achterlaat kan niet worden opgevuld. Wij zullen verder moeten zonder ons boegbeeld, gangmaker, collega, nummer 1, reisleider, dichter, dealmaker, vriend en maatje, maar we gaan Mettom en Fhris verder uitbouwen in de geest van Rob, zoals hij dat graag gezien zou hebben. Of, zoals onze Rob met gebalde vuist gezegd zou hebben: “We gaan nondeju knallen!”.

——–

Originele tekst, geschreven door Rob:
De oprechte wil om zaken zo goed mogelijk te regelen voor onze klanten en om van daaruit te bouwen aan een jarenlange samenwerking, dat is mijn drijfveer!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Van kinds af aan voetbal ik en sinds kort ben ik ook te vinden op de tennisbaan. Daarnaast sporten we op woensdagmorgen met een groot deel van het team van Mettom. Soms is het een irritante eigenschap maar aan wil om te winnen ontbreekt het bij mij meestal niet. Een eigenschap die bij Mettom goed van pas komt.

Eind 2011 heb ik Mettom opgericht vanuit de overtuiging dat werkgeverschap te ingewikkeld is voor veel ondernemers. Dat werkgeven een vak apart is. Mettom staat voor kwaliteit en betrokkenheid. We voelen mee met onze klanten, verbinden waar we kunnen en proberen het maximale uit de relatie te halen! Met een prachtige club mensen bieden we een top dienstverlening aan onze klanten en zijn we altijd hongerig naar nieuwe.

Sinds het ontstaan van Mettom is er veel veranderd. De klantenkring is fors gegroeid, onze dienstverlening is verbreed en ons team is uitgebreid. Zaken waar ik enorm trots op ben. Het meest trots ben ik echter op de cultuur die we hebben weten te bouwen binnen Mettom. We werken hard, maar lachen ook gigantisch veel. Samen bouwen we aan de ontwikkeling van Mettom. Een machtig gevoel om leiding te geven aan zo’n enthousiaste club mensen!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten