Sietske Erdkamp - Mettom

Sietske Erdkamp

Operationeel manager

Meer dan 15 jaar ervaring in de payroll- en uitzendbranche neem ik mee naar Mettom, een enthousiaste en gedreven payrollorganisatie, fijn om onderdeel van te mogen zijn!

In mijn vrije tijd geniet ik graag met mijn gezin, familie of vrienden van ‘het bourgondische leven’. Lekker eten en drinken, genieten van het zonnetje op een terrasje of achter in de tuin. Daarnaast tennis en ski ik graag en doe ik de ledenadministratie van B.T.C. De Pettelaer.

In mijn rol als operationeel manager krijg ik energie van het optimaliseren van onze interne processen. Dit binnen de kaders van de wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt als werkgever. Zo kunnen we nog beter aan de behoefte van onze klanten en medewerkers voldoen, want uiteindelijk staan die centraal!

Er heerst een goede dynamiek en sfeer bij Mettom. Iedereen gaat voor hetzelfde gemeenschappelijke doel, er wordt écht samen gewerkt, om een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening af te leveren. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook plezier gemaakt en veel gelachen.

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten