Thom Meeuwsen - Mettom

Thom Meeuwsen

Payrolladviseur

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport, ik ben een echte voetballiefhebber, zelf sta ik dan ook 3 keer in de week op het veld. Een hapje buiten de deur eten of een biertje drinken met vrienden zijn dingen die de weekenden compleet maken!

Ik ben bij Mettom werkzaam als payrolladviseur, een rol die heel goed bij mij past. Het voeren van gesprekken met potentiële klanten waarbij gezocht wordt naar de perfecte oplossing is iets waar ik heel enthousiast van word. Daarnaast krijg ik veel energie van het ontzorgen en ondersteunen van onze klanten en medewerkers, een samenwerking waarbij we allemaal kunnen groeien, dat is waar ik voor ga!

Bij Mettom voel ik me vanaf het begin helemaal thuis, een gedreven club mensen die als een hecht team samenwerken om het onderste uit de kan te halen en naast hard werken heel veel plezier maken samen!

Kunnen we jou ook ontzorgen met payrolling?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten