Voordelen payroll samen Mettom op een rijtje voor jou!

Bij Mettom vinden we het belangrijk dat ondernemers zich kunnen focussen op hun core business. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat ondernemers de nodige focus kunnen houden. En dat zij niet met randzaken omtrent personeel bezig hoeven te zijn. Mettom staat voor goed werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en dus ook constant bezig met onze core business! Hieronder lees je welke voordelen payroll Mettom jou als groeiende ondernemer zou kunnen opleveren! Wil je eerst weten wat payroll precies inhoudt? Hierover hebben we met onze payroll expert Irene gesproken.

voordelen-payroll-en-kosten

Voordelen payroll in het kort

In het kort komen de voordelen van payroll op het volgende neer:

Payroll kosten

Wanneer je kiest voor een payroll constructie zul je zien dat je kosten bespaart. Waarschijnlijk denk je dat dit een lokkertje is maar dat is het echt niet! Geen kleine lettertjes voor ons! Omdat wij onze dienstverlening op grote schaal wegzetten en omdat we onze processen verregaand hebben geautomatiseerd kunnen we de payroll kosten omlaag brengen voor ondernemers.

voordelen-payroll-pensioen-en-ziekte

Ziekte bij payroll: verzuimrisico buiten de deur

Heb jij ooit berekend wat een zieke medewerker kost? De kosten per ziektedag kunnen flink oplopen! Wanneer je samenwerkt met een payroll bedrijf zoals Mettom hoef je geen dure ziekteverzuimverzekering af te sluiten. Wij nemen de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van je over. Daarnaast bieden wij alle begeleiding bij ziekte van je medewerker en volgen de stappen van de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast gaat jouw medewerker, indien dit nodig is, via Mettom naar een bedrijfsarts. Jij hebt geen verdere zorgen meer over het verzuim van je medewerkers.

Geen zorgen om pensioen

Het pensioen is een absolute primaire arbeidsvoorwaarde voor jouw personeel. Wel is het pensioen behoorlijk duur en taaie kost. Wij regelen voor je personeel de pensioenaansluiting en pensioenafdrachten. Door de samenwerking met een payroll organisatie zoals Mettom krijgen (kleinere) werkgevers dus toegang tot een pensioenregeling zonder extra kosten!

secundaire-arbeidsvoorwaarden

Personeel opleiden: een speciale Mettom Academy

Het bieden van opleidingen aan personeel is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat wil zeggen dat medewerkers niet meer alleen maar bij je werken voor een goed salaris. Natuurlijk willen zij zich ook blijven ontwikkelen. Wanneer je de samenwerking aangaat Mettom krijgt jouw personeel toegang tot de Mettom Academy. Dit is een online opleidingsportaal waar je medewerkers meer dan 200 trainingen kunnen volgen. Denk jij dat jouw medewerker een opleiding kan gebruiken? Lees dan hier ons stappenplan voor het aanbieden van een opleiding. Bovendien bind je met opleidingsmogelijkheden jouw medewerkers aan je bedrijf. Met de Mettom Academy is dit ook weer een zorg minder!

Kortingen op uitjes voor jou en je personeel

Wij vinden ontspannen net zo belangrijk als hard werken dus daarom je medewerkers de Mettom Pretpas van ons. Met deze pas krijg je korting op vele leuke uitjes in heel Nederland. We bieden uitjes aan in veel verschillende categorieën: bioscoop, restaurants, een hotelovernachting of een dagje naar Amsterdam. Hierdoor is er voor ieder wat wils binnen het aanbod van de Mettom Pretpas. Bovendien krijg je als opdrachtgever ook een Mettom Pretpas van ons. Dat betekent ook korting voor jou!

collectiviteiten-wga

Collectiviteitskortingen op verzekeringen

Vanuit Mettom bieden we collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen. Wanneer je de samenwerking aangaat met payroll bedrijf Mettom kun je jouw medewerkers deze kortingen aanbieden vanuit goed werkgeverschap. Met ons collectiviteitsnummer krijgen je personeelsleden dus korting op basisverzekeringen én aanvullende verzekeringen bij verschillende zorgverzekeraars.

WGA-aanvullingsverzekering bij arbeidsongeschiktheid

Mettom hecht veel waarde aan goed werkgeverschap. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je medewerker goed verzekerd is als hij/zij onverhoopt langdurig arbeidsongeschikt wordt. In sommige gevallen kan de inkomensterugval namelijk erg groot zijn waardoor je medewerker financieel in de problemen kan komen. Om je medewerker hiervoor te behoeden heeft Mettom een collectieve WGA-aanvullingsverzekering afgesloten. Een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde! Door het afsluiten van deze aanvullende verzekering wordt het inkomen bij arbeidsongeschiktheid dus aangevuld tot 70% van het laatstverdiende salaris.

Payrolling = maatwerk

Uiteraard is onze dienstverlening een kwestie van maatwerk. We vertellen jou graag meer over wat we in jouw specifieke geval kunnen betekenen. Bovendien vertellen we je graag wat de payroll voordelen voor jou kunnen zijn! Wil je meer weten of gewoon een keer sparren? Plan een vrijblijvende belafspraak! Weten hoe jij ervoor staat met je personeelszaken? Doe dan onze Mettom Quickscan.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.