Blogs.

IJssalon Kees Eindhoven samen met payroll dienst Mettom

Wanneer je als startende ondernemer een gedeelte van een goedlopende ijssalon overneemt komt er een hoop op je af. Er moet heel veel geregeld worden en je wil natuurlijk als ondernemer dat jouw ijssalon de beste is. Het verhaal van Kasper Hertogs begint in 2019 bij de overname van IJssalon Kees Eindhoven. De samenwerking met payroll dienst Mettom gaf hem rust om van zijn zaak een succes te maken. En dat is meer dan gelukt!

ijssalon-kees-payroll-dienst-mettom-goede-optie

 

Een bedrijf overnemen én personeel: payroll dienst is een goede optie!

Kasper Hertogs nam in 2019 IJssalon Kees Eindhoven over van Leon Kees. Er komt heel veel kijken bij de overname van een bedrijf. En dan heb je ook nog het personeel waarvoor alles goed geregeld moet zijn. Kasper vertelt hier het volgende over: “In 2019 nam ik IJssalon Kees in de Down Town Gourmet Market over. Super spannend, natuurlijk! Als beginnend ondernemer komt er heel veel op je af. Ik zat eigenlijk niet op de complete personeelsadministratie te wachten. IJssalon Kees werkt al sinds jaar en dag samen met de payroll dienst van Mettom. Voor mij was de keuze dus snel gemaakt om ook voor mijn personeel de samenwerking aan te gaan met Mettom.”

Payroll dienst Mettom als oplossing voor IJssalon Kees

“Door de verhalen van Leon Kees en andere collega-ondernemers was mijn keuze snel gemaakt. Ik zou gebruik gaan maken van de payroll dienst van Mettom. Niet alleen omdat ik de focus wilde houden op het succes van mijn eigen ijssalon, maar ook omdat ik rust wilde om dit ook daadwerkelijk te kunnen doen. In de horeca is er best wat verloop wat personeel betreft. Studenten blijven bijvoorbeeld vaak maar voor een korte periode hangen. Er moet echter wel heel veel geregeld worden als er iemand in dienst komt. Mettom is als specialist in het werkgeverschap voor mij daarom een goede oplossing.”

Ik wilde focus en rust om van mijn onderneming een succes te maken. Mettom helpt mij hiermee als specialist in werkgeverschap.

Kasper Hertogs, eigenaar van IJssalon Kees Eindhoven
resultaat-payroll-dienst-en-ijssalon-kees

 

De samenwerking tussen Kees en Mettom: het resultaat

“Omdat mensen in de horeca vaak maar kort blijven, is het voor mij ideaal dat Mettom alles aan de achterkant snel en goed regelt. Dat zou mij zelf niet zo snel lukken. Ook hoor ik dat er regelmatig wijzigingen zijn in de wet- en regelgeving op het gebied van horecapersoneel. En om me daar ook nog mee bezig te moeten houden… daar zit ik echt niet op te wachten! De mensen én systemen van Mettom zijn helemaal hierop ingericht. Zij houden alles nauwkeurig bij voor mij. Daarnaast kunnen mijn medewerkers altijd bij Mettom terecht met hun vragen. Zij worden direct geholpen.”

De samenwerking tussen IJssalon Kees Eindhoven en Mettom is er een voor de lange termijn. Kasper is blij met de payroll dienst van Mettom om onder meer de volgende redenen:

  • Personeelszaken zijn van A tot Z en tot in de puntjes geregeld
  • Geen zorgen om wijzigende wet- en regelgeving omtrent horecapersoneel
  • Mettom is een sparringpartner voor alles wat met personeel te maken heeft, zowel voor Kasper als de medewerkers
payroll-dienst-heldere-communicatie-goede-afspraken

 

Payroll dienst Mettom: korte lijnen, heldere communicatie en goede afspraken

Door alle positieve verhalen van mede-ondernemers koos Kasper uiteindelijk voor een samenwerking Mettom. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en Kasper is er nog steeds. “We werken nog steeds fijn samen met Mettom. Dat komt doordat de mensen van Mettom waarmaken wat ze afspreken. Ik heb korte lijntjes met mijn payrolladviseur en zij legt alles goed uit. Kortom: een fijne sparringpartner voor mijn onderneming!”, aldus Kasper.

ijssalon-kees

IJssalon Kees Eindhoven, drukbezochte zaak in de bruisende Down Town Gourmet Market

IJssalon Kees Eindhoven is een drukbezochte ijssalon in het centrum van Eindhoven. In de Down Town Gourmet Market, een bruisende foodmarket middenin het centrum, kun je zowel binnen als buiten terecht voor het lekkerste ijs van IJssalon Kees. En bij Kees zijn ze niet alleen goed in ijs: je kunt hier ook terecht voor wafels en verschillende andere zoete lekkernijen. Weten wat ze vandaag in de vitrine hebben? Check de website hier.