Blogs.

Personeelszaken goed geregeld Mettom: medewerker Pim vertelt er alles over!

Soms kom je als medewerker op een plek te werken waar alles klopt: van de cultuur binnen het bedrijf tot de collega’s en van doorgroeimogelijkheden tot personeelszaken die goed geregeld zijn. Pim werkt op zo’n plek. Inmiddels is hij ruim 4 jaar werkzaam bij Media Group Holland en in dienst via Mettom. Volgens Pim zorgt Mettom voor een professionele basis voor de personeelszaken. Hieronder vertelt hij er alles over!

Mettom stockfoto-93_1

 

Al ruim 4 jaar bij Media Groep Holland via Mettom

Pim werkt al een lange tijd voor Media Group Holland. Hij is echt meegegroeid met het bedrijf. “Ik ben inmiddels ruim 4 jaar werkzaam bij Media Group Holland. De eerste drie jaar werkte ik in de functie van accountmanager. We helpen lokale en regionale MKB-bedrijven met het verkrijgen van online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Afgelopen januari ben ik gewisseld van functie. Op dit moment ben ik salesmanager van een enthousiaste groep accountmanagers. Met veel plezier stuur ik het verkoopteam aan en zorg ik voor training en begeleiding.”, aldus Pim.

Een serieuze kijk op personeelszaken

De personeelszaken voor Media Group Holland worden al jaren verzorgd door Mettom. Pim vertelt over onze samenwerking het volgende: “Toen ik hoorde dat er werd samengewerkt met Mettom, wist ik in ieder geval dat er serieus gekeken werd naar de personeelszaken. De ondernemers achter Media Group Holland willen natuurlijk gewoon bezig zijn met de business. Daarom besteden ze de personeelszaken uit aan Mettom zodat alles correct en fatsoenlijk verzorgd wordt. Voor mij is de partnership met Mettom een prettige samenwerking. Ik heb er als medewerker geen ‘last’ van dat de personeelszaken bij Mettom liggen. Je hebt er geen nadeel bij, sterker nog: ik ervaar alleen maar voordelen van de samenwerking tussen mij, mijn werkgever en Mettom.”

De voordelen van de samenwerking voor Pim

Zoals hierboven al door Pim treffend omschreven: hij ervaart alleen maar voordelen van de samenwerking tussen Media Group Holland en Mettom. Zelf zegt hij over de voordelen het volgende: “De contracten die opgesteld zijn door Mettom, zijn professioneel en compleet opgesteld. Ook het portaal van Mettom is erg gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk terug te vinden en je kunt op elk gewenst moment bijvoorbeeld je saldo aan vakantieuren checken of een loonstrookje opvragen. Ook het opleidingsplatform van GoodHabitz is een mooie aanvulling: in het verleden heb ik hier Excel-cursussen gevolgd. Het is super fijn dat dit door Mettom beschikbaar wordt gesteld. Er zijn tal van keuzes! Ook de jaarlijkse Eindhovense Kerstborrel waar we via Mettom gratis tickets voor kunnen krijgen is natuurlijk een groot voordeel. Een mooi moment om met ons team te proosten op het afgelopen jaar!”

 

Contact met Mettom: een HR-afdeling op afstand

Omdat Pim al jarenlang bij Media Group Holland werkt, heeft hij ook al diverse keren contact gehad met Mettom. Voor hem voelt Mettom als een HR-afdeling op afstand. Pim: “De communicatie met Mettom is zeer prettig. Inmiddels ben ik zelf dus al langere tijd actief bij Media Group Holland en nog steeds is Irene de contactpersoon dus dit geeft aan dat Mettom een club is die het werkgeverschap serieus neemt: hun eigen medewerkers blijven immers ook lang werkzaam bij het bedrijf. Toen ik een huis ging kopen heeft Mettom gezorgd voor de juiste documentatie zoals een werkgeversverklaring. Dit was allemaal snel geregeld. Af en toe heb ik telefonisch contact met de andere mensen van Mettom. Daardoor weten ze ook wat er achter de persoon schuilt. Die persoonlijke touch doet wel veel, vind ik!”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?