Blogs.

Personeelszaken regelen Mettom: een lage drempel voor Jack van RBD

Jack van RBD Community Development kende Mettom al jaren. Mettom huurt namelijk al sinds jaar en dag meerdere kantoren in het Videolab op Strijp-S. Een pand dat RBD Community Development onder andere voorziet van medewerkers achter de desk. Met zijn kantoor beneden in het Videolab zag eigenaar Jack Reeuwijk iedere dag de mensen van Mettom. Personeelszaken regelen was niet per se zijn ding. Daarom besloot hij uiteindelijk de samenwerking aan te gaan met Mettom.

Is Mettom ook iets voor jou? Download ons e-book!
 
personeelszaken-regelen-videolab

 

Personeelszaken regelen: op zoek naar een geschikte partner

Jack Reeuwijk is al meer dan 10 jaar de community manager van Office-S, het Videolab op Strijp-S in Eindhoven. Hij verzorgt onder meer de verhuur van de kantoren maar ook zorgt hij voor de gezichten van het Videolab: de hospitality desk medewerkers. Deze dames en heren staan iedere dag weer klaar voor alle ondernemers die in het Videolab hun kantoor huisvesten. Jack: “Ik vind het belangrijk dat alle personeelszaken goed geregeld zijn voor mijn mensen. Ik wil dat mijn medewerkers zich 100% op hun plek voelen op hun werkplek. Personeelszaken regelen deed ik lang zelf. Toch merkte ik dat ik het nóg beter wilde doen voor mijn medewerkers.” Dit vroeg om een samenwerking met een specialist!

personeelszaken-regelen-jack-reeuwijk

 

Personeelszaken regelen Mettom: hele lage drempel binnen het Videolab

“Mettom en het team van Mettom kende ik natuurlijk al. Rob huurde al een aantal jaar een aantal van onze kantoren en de mensen van Mettom lopen iedere dag af en aan in het Videolab. Ik was dus op zoek naar een partner om alles rondom de personeelszaken te regelen maar die vond ik al vrij snel bij Mettom. Mettom ontzorgt mij nu sinds een jaar of 5 in alle personeelszaken die goed geregeld moeten zijn voor mijn medewerkers. Mede doordat we in hetzelfde pand zitten, is de drempel laag en kunnen zowel ik als mijn medewerkers altijd bij Mettom binnenlopen.”, aldus Jack.

Bereken jouw tarief
 

Mettom is een sparringpartner voor personeelszaken, maar niet alleen voor HR

Jack zegt over onze samenwerking ook nog het volgende: “Mettom is voor mij meer dan een dienstverlener die mijn personeelszaken regelt. Mettom gaat naast mij als ondernemer op de stoel zitten en denkt mee over de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf. Dat maakt Mettom de perfecte sparringpartner voor mijn bedrijf. Mettom verhuist over anderhalf jaar naar DONNA op Strijp-S maar toch blijven we samen want ook in dit nieuwe gebouw zal ik de community gaan ontwikkelen. Ik heb heel veel zin in deze ontwikkelingen voor mijn bedrijf én voor Mettom!”

rbd-community

 

RBD Community Development, onderneming op hartje Strijp-S

RBD Community Development is een projectorganisatie geleid door Jack Reeuwijk. Met een club enthousiaste medewerkers zorgt hij ervoor dat het Videolab een bruisende omgeving is om te werken. Ook in het nieuwe gebouw DONNA gaat Jack hiervoor zorgen. Mettom is al overtuigd, want wij verhuizen over anderhalf jaar ook naar dit fantastische, nieuwe gebouw!