Blogs.

Een HR expert die voelt als collega? GIG regelt het Mettom!

Een HR expert inhuren of aannemen is als kleinere werkgever vaak een lastige. Je onderneming is eigenlijk nog niet groot genoeg om een HR-medewerker aan te nemen. Tegelijkertijd voel je dat je professionalisering nodig hebt op het gebied van HR. In deze blog vertellen we je meer over hoe onze klant GIG creative film production hiermee omgaat!

maarten-van-gig

 

De beste werkgever worden met of zonder HR expert?

GIG vindt het heel belangrijk om alles goed te regelen voor haar medewerkers. Eigenaar Maarten Verhey zegt hier zelf het volgende over: “Ons team staat bij ons voorop en is de drijvende kracht binnen het bedrijf. Daarom is het misschien wel één van de belangrijkste zaken om je HR goed te organiseren als groeiende ondernemer. Kijk, je eerste medewerker is rete spannend, maar voordat je het door hebt groeit je onderneming harder dan je zelf kunt bijhouden. Dan is een partner met kennis en ervaring erg prettig. Alle zaken die te maken hebben met personeel: daar zit je niet op te wachten als ondernemer. Toch word je gedwongen om je aan de regels te houden, ook al gelden er voor jou als ondernemer totaal andere regels. Met Mettom aan mijn zij voel ik me daar nu veel vertrouwder mee en kan ik me focussen op mijn eigen kwaliteiten.”

De oplossing van Mettom: een HR expert als externe collega

“Toen ik mijn eerste medewerker aannam, heb ik dit zelf gedaan. Ik werkte toen met een partij die enkel de verloning deed. Dit liep niet helemaal lekker, vandaar dat ik op zoek ging naar een andere HR expert om mij te helpen. Uiteindelijk heb ik voor Mettom gekozen, daardoor was ik goedkoper uit én af van veel administratieve ellende. Mettom is voor ons de HR-collega op afstand en een waakhond die alles in de gaten houdt als het gaat om personeelszaken. Niet alleen voor mij als ondernemer, maar ook voor de werknemer zelf kan Mettom de nodige steun bieden. Zo is alles goed geregeld. En dat met alles onder één dak en met één factuur. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf!”

“Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van veel administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf.”

Maarten Verhey, directeur GIG Creative Film Production

Het resultaat: geen zorgen om personeelszaken

GIG is overtuigd van Mettom. Waarom zou jij ook voor Mettom moeten kiezen?

  • 1 factuur voor alle personeelszaken, geen zorgen om facturen van verschillende instanties
  • Bespaar kostbare tijd, rompslomp en euro’s! Mettom biedt je een goedkope oplossing
  • Een HR-sparringpartner waar de ondernemer én de medewerker terecht kunnen
gig-en-hr-expert-mettom

 

Een langdurige samenwerking tussen ondernemer en HR expert

Mettom is blij met GIG, GIG is blij Mettom. “Mettom voelt als een echte sparringpartner. Mijn medewerkers en ik kunnen voor vragen altijd bij Mettom terecht. Mettom is een zelfverzekerde expert op HR-gebied. Onze vaste adviseur Irene geeft ons altijd eerlijk en goed advies over mijn personeelszaken. Elke keer als ik met een moeilijke kwestie kom zoeken we samen een oplossing, dat vind ik mooi!”

gig-en-mettom

GIG creative film production, een groeiend videoproductiebedrijf uit het mooie Breda

GIG is een Brabants videoproductiebedrijf dat staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen ze bij GIG al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken.