Blogs.

HR expert van Mettom: een collega op afstand

Een HR expert: zou jij die als groeiende en drukke ondernemer wel kunnen gebruiken? Dit horen wij van veel ondernemers! Zij zien Mettom als de perfecte oplossing. Ondernemers die samenwerken Mettom kunnen zich namelijk bezighouden met hun core business, terwijl Mettom de HR-professional op afstand is.

Plan een afspraak met onze HR expert

 

hr-expert-die-bij-jou-past

 

Vanaf dag 1 een HR expert die bij jou past

Je bent eruit: jij hebt een HR expert nodig die jou gaat helpen met je personeelszaken. Omdat je bedrijf nog niet zo groot is dat je een HR-medewerker kunt en wilt aannemen, ga je op zoek naar een externe partner. En daar komt Mettom om de hoek kijken!

Vanaf de eerste kennismaking heb jij contact met een vaste HR-professional die jou helemaal ontzorgt op het gebied van jouw personeelszaken. We vertellen van A tot Z wat we voor jou en je personeel kunnen betekenen.

E-book payrolling [gratis download]
 

Samenwerken met HR expert Mettom: wat houdt dat in?

Als je gaat samenwerken met de HR experts van Mettom, dan ga je de samenwerking met ons aan in de vorm van een payrollconstructie. De payrollconstructie is een driehoeksverhouding tussen jou, ons en de medewerker. Wij zorgen onder andere voor de arbeidsovereenkomsten, dat het salaris op tijd wordt uitbetaald en voor een goede begeleiding bij ziekte. Alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap geef je uit handen want ook het pensioen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingen zijn geregeld bij Mettom. Hoewel wij alles op de achtergrond regelen, blijf jij de leidinggevende op de werkvloer en bepaal jij het salaris van jouw medewerkers. Tegelijkertijd kunnen zowel jij als jouw medewerkers op de vaste HR-professional van Mettom. Jullie kunnen alle vragen bij hem of haar kwijt.

driehoeksverhouding-payrolling
hr-expert-advies-geven

 

Onze HR-professional is jouw collega met scherp HR-advies

Onze HR expert wordt jouw persoonlijke collega op afstand die jou kan voorzien van goed HR-advies. Jij hebt regelmatig contact met jouw vaste HR expert en kunt altijd met jouw vragen bij hem of haar terecht. Ook jouw medewerkers kunnen hun vragen stellen aan de mensen van Mettom. Op deze manier heb je een HR-collega die je niet zelf in dienst hoeft te nemen!

Wil je weten welke HR expert staat te popelen om jouw personeelszaken over te nemen? Plan een vrijblijvende belafspraak en ontmoet jouw persoonlijke collega snel!