Blogs.

HR dienstverlening van Mettom: That Inner Flame koos er vol vertrouwen voor!

Alweer een paar jaar geleden koos Ilona van That Inner Flame ervoor om vol vertrouwen te kiezen voor de HR dienstverlening van Mettom. Samen groeien we lekker door en Ilona is van plan om nog heel veel jaren samen door te groeien!

Ontdek alles over onze HR dienstverlening
hr-dienstverlening-samenwerking-that-inner-flame

 

HR dienstverlening zorgt mede voor groei

Bijna 3 jaar geleden voelde Ilona dat er iets was dat groei haar in de weg zat. Ze zegt hier zelf het volgende over: “Volgens mij zit de kracht van een onderneming in de ondernemer en het ondernemerschap. En niet in HR en alles wat daarbij komt kijken. Ons team is het succes van That Inner Flame. Ik wilde graag doorgroeien maar liep tegen een muur als het ging om personeelszaken. Ik voelde dat ik wilde groeien zonder al dat gedoe en ging op zoek naar een HR dienstverlening die al mijn zorgen rondom mijn personeel uit handen zou nemen. Al snel kwam Mettom om de hoek kijken!”

Een vertrouwde partner in HR dienstverlening

That Inner Flame wilde dus groeien zonder alles wat met HR te maken had. Ilona wilde een partner die ze voor de volle 100% kon vertrouwen en waar ze een goed en vertrouwd gevoel bij had. “Via een collega-ondernemer kwam ik bij Mettom terecht. Meteen bij het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Mettom is specialist in payrolling voor de zakelijke dienstverlening. Het bedrijf biedt ook echt een complete HR dienstverlening waardoor ik zonder zorgen en risico’s kan werkgeven. Daarnaast heeft Mettom een persoonlijke aanpak en had ik meteen een fijn gevoel bij de accountmanagers. Mettom heeft een goede naam in de regio dus voor mij was de keuze snel gemaakt om de samenwerking met Mettom aan te gaan voor mijn personeel.”, aldus Ilona.

Alles op HR-gebied is goed geregeld bij Mettom

Volgens Ilona is alles op HR-gebied goed geregeld voor haar bedrijf: “De HR-dienstverlening van Mettom geeft ons vrijheid en hierdoor zijn we in staat om sneller te groeien. Het is super fijn om alles rondom personeelszaken los te kunnen laten omdat ik toch wel weet dat deze in goede handen zijn bij Mettom. Door Mettom heb ik geen twijfels meer over zaken waar ik minder verstand van heb want de specialisten die Mettom in dienst heeft weten eigenlijk alles over personeelszaken.”

Door Mettom heb ik geen twijfels meer over zaken waar ik minder verstand van heb want de specialisten van Mettom weten alles over personeelszaken.

Ilona de Baar – oprichter That Inner Flame

Het resultaat: een complete HR dienstverlening voor That Inner Flame

De samenwerking tussen Mettom en That Inner Flame is er een die, als het aan Ilona en Mettom ligt, eentje die nog jaren stand zal houden. De HR dienstverlening heeft voor That Inner Flame onder andere het volgende betekend:

  • Echt alles rondom personeelszaken en professioneel werkgeverschap is perfect geregeld.
  • Persoonlijk contact zorgt voor een vertrouwensband tussen That Inner Flame en Mettom.
  • Alles rondom aflopende contracten en salarisuitbetalingen is altijd op tijd geregeld.

Ilona zegt er zelf nog het volgende over: “Mettom heeft het beste met mij als ondernemer voor. 2,5 jaar geleden is onze samenwerking gestart en samen maken we een mooie groei door. Zo zie ik het echt. Ik hoop dat we nog veel jaren samen kunnen groeien!”

Ook groeien Mettom? Plan een belafspraak!
that-inner-flame-en-hr-dienstverlening-mettom

 

That Inner Flame: vlammende content marketing!

That Inner Flame is een contentmarketingbureau in Eindhoven dat andere bedrijven helpt om de top te bereiken. Dit doen ze aan de hand van een goed doordachte strategie en daarmee creëren ze unieke en creatieve content die bedrijven naar een hoger niveau tilt. Van copywriting tot fotografie: het jonge en gedreven team van That Inner Flame neemt het allemaal uit handen. Meer weten over het groeiende bedrijf? Check hun website hier.