Blogs.

Boeien heeft al jaren vertrouwen in de HR-specialisten van Mettom!

Emry Arnst, directeur van restaurant Boeien in Drimmelen, werkt al jaren samen met Mettom voor zijn personeelszaken. Als ondernemende duizendpoot is Emry in heel veel dingen heel goed: hij zet nieuwe horecazaken op, werkt als zzp’er om ondernemingen naar een hoger plan te tillen en draait Boeien nu al 6 jaar. Van de personeelszaken bij Boeien werd Emry niet zo blij. Daarom is hij al jaren klant bij Mettom. En dat geeft vrijheid om te ondernemen!

boeien-werkt-met-hr-specialisten-van-mettom

 

Emry doet waar hij blij van wordt Mettom

Omdat Emry met zoveel dingen bezig is als ondernemer, is het niet altijd even makkelijk om zich voor de volle 100% te storten op alle randzaken rondom Boeien: “Ik vind het als ondernemer prachtig om met veel verschillende dingen bezig te zijn, daar word ik gewoon hartstikke blij van. Ik merkte bij Boeien dat de personeelszaken mij niet zoveel ‘boeiden’, haha! Het is super fijn dat Mettom ons al jarenlang alle ingewikkelde zaken wat betreft personeel uit handen neemt. Door Mettom kan ik me storten op verschillende werkzaamheden zonder dat ik me zorgen hoef te maken over of alles wel goed geregeld is voor mijn personeel. Ik heb zelfs tijd om als kok in de keuken van onze zaak te staan, dat is echt super!”, aldus Emry.

Ontdek alles over payrolling
hr-specialisten-britt

 

Een HR-specialist die doet wat ze belooft

Boeien is al jaren klant bij Mettom, dat bewijst natuurlijk al dat de samenwerking fijn verloopt. Emry zegt er zelf het volgende over: “We werken nu al jaren samen met Mettom en dat komt grotendeels doordat Mettom zich bewijst voor hetgeen wat ze beloven. Mijn payrolladviseur is een echte HR-specialist op horecagebied die mij echt goed kan adviseren over mijn personeel. Dit doet ze allemaal op een laagdrempelige manier zonder dat het saai en stoffig wordt. Ook zie ik van een afstand dat de dienstverlening steeds digitaler wordt en dat was in het begin even wennen maar werkt nu juist erg fijn. Ik vergeet nooit meer iets omdat Mettom mij automatisch herinnert aan belangrijke zaken. Daarnaast heb alle personeelszaken binnen handbereik én een vaste contactpersoon waar ik altijd terecht kan.”

Het resultaat: een duurzame samenwerking

De samenwerking met Boeien bewijst wel dat onze payrolldienstverlening er een is voor de langere termijn.

  • Mettom is een echte sparringpartner voor HR en een specialist in de horeca.
  • Geen zorgen meer om personeelszaken, daardoor tijd voor andere dingen.
  • Personeelszaken altijd binnen handbereik door de digitale dienstverlening van Mettom.
  • Een vast aanspreekpunt die op een laagdrempelige manier adviseert.

Mettom neemt alle ingewikkelde zaken rondom het personeel over van Emry. Momenteel is hij ook bezig met het verbouwen van restaurant Boeien. Dit brengt met zich mee dat Emry in het voorjaar van 2023 nog meer personeel aanneemt. Hij heeft tegelijkertijd geen zorgen om het opstellen van arbeidsovereenkomsten en de in- en uitstroom die je veel ziet in de horeca. Daar is Mettom voor!

Check jouw aanbod
boeien-drimmelen

 

Boeien, restaurant in de jachthaven van Drimmelen

Restaurant Boeien bevindt zich midden in de Jachthaven van Drimmelen. Het is een plaats waar jong en oud samen komen. Je kan er lachen, chillen, spelen en heerlijk eten en drinken. Bij restaurant Boeien ben je altijd welkom of je nu alleen, met twee of met een grote groep komt. Momenteel wordt het restaurant verbouwd, maar in het voorjaar van 2023 is het zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. Benieuwd? Check de website hier.