Blogs.

In dienst via payroll: Lokaal Werkt kiest vol overtuiging voor Mettom

Als een oud-collega van Mettom een eigen bedrijf begint, kan het eigenlijk niet missen of hij neemt zijn eigen mensen in dienst via payroll. Albert, één van onze oud-payrolladviseurs startte een paar jaar geleden zijn eigen werving- en selectiebureau Lokaal Werkt. Niet omdat Mettom als werkgever niet meer bij hem paste, maar gewoon omdat het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon. Hij beloofde ons toen één ding: “Als ik zelf mensen ga aannemen, gaan ze in dienst via payroll van Mettom.” De samenwerking tussen Mettom en Lokaal Werkt is nu enige tijd op gang en wij zijn blij dat we Albert toch niet helemaal kwijt zijn!

in-dienst-via-payroll-albert

 

Eigen mensen in dienst via payroll: meteen overtuigd

Hoewel het starten van een eigen onderneming middenin coronatijd niet voor iedere startende ondernemer is weggelegd, richtten Albert van Dommelen en Stijn Rhebergen in 2020 Lokaal Werkt op. Ondanks, of misschien wel deels dankzij de coronacrisis werd hun werving- en selectiebureau snel een groot succes. Omdat Albert en Stijn veel ballen hadden hoog te houden, wilden ze snel hun eerste personeelslid aannemen. Albert: “We merkten dat we het snel drukker kregen met Lokaal Werkt. Ik dacht daarom meteen aan een eerste medewerker in dienst nemen via Mettom. Omdat ik zelf een aantal jaren bij Mettom heb gewerkt, wist ik dat we compleet ontzorgd zouden worden door Mettom. We waren meteen overtuigd van de meerwaarde van Mettom. Wij wisten dat we door Mettom de focus konden houden op Lokaal Werkt. Dat was voor ons de belangrijkste reden om te gaan samenwerken Mettom.”

Ook ontzorgd worden?
 
in-dienst-via-payroll-ontzorging

 

Ontzorgd worden door de mensen van Mettom: Albert weet er alles van!

“Door Mettom worden we, zoals ik al had verwacht, compleet ontzorgd als het gaat om onze personeelszaken. Wij kunnen de focus weer houden op onze core business. Tegelijk neemt Mettom alle risico’s die te maken hebben met het werkgeverschap van ons over. We weten dat het echt goed geregeld is. Dat geeft rust. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Dat Mettom een samenwerking heeft met het mooie Eindhovense bedrijf Goodhabitz is een bijkomend voordeel waar wij alleen maar heel blij mee zijn. Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt hartstikke goed!”, aldus Albert.

Mettom heeft concreet het volgende betekend voor Lokaal Werkt:

  • Door Mettom weer complete focus op core business
  • Een compleet opleidingsportaal vanuit Goodhabitz
  • Een professionele basis voor personeelszaken
  • Een sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap
Bereken jouw aanbod
lokaal-werkt-albert-van-dommelen

Lokaal Werkt maakt een duurzame impact op de arbeidsmarkt

Lokaal Werkt is een werving- en selectiebureau dat opereert in onder andere Eindhoven, Utrecht en Breda. Lokaal Werkt maakt een duurzame impact op de arbeidsmarkt omdat zij geloven in lange termijnrelaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, open en eerlijke communicatie én een bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Meer weten over Lokaal Werkt? Check hun website hier.