Blogs.

Payroll ervaringen: wat zeggen andere ondernemers?

Je overweegt om je personeelszaken uit te besteden middels payrolling. Maar je twijfelt. Dat kunnen we ons natuurlijk goed voorstellen. Je personeel is namelijk het hart van jouw bedrijf: dat moet gewoon goed geregeld zijn! Inmiddels helpt Mettom al ruim 10 jaar lang ruim 200 klanten op het gebied van hun personeelszaken. En de payroll ervaringen van onze klanten zijn heel positief! Wedden dat je na het lezen van onderstaande ervaringen niet meer twijfelt?

payroll-ervaringen-mikomax

 

Payroll ervaringen van klanten in de zakelijke dienstverlening

We helpen op dit moment veel klanten in de zakelijke dienstverlening. We zien dat deze klanten vaak vanuit hun passie hun onderneming zijn gestart. Als marketeer, als vormgever of als webbouwer bijvoorbeeld. En dan heb je geen verstand van en misschien ook geen zin in personeelszaken. Klanten in de zakelijke dienstverlening zijn dan ook meteen om als zij gaan werken met payrolling!

Mikomax Smart Office

Wanneer je op zoek bent naar een kantoorinrichting of kantoormeubelen die oplossingen bieden op de werkvloer met een uniek design ben je bij Mikomax op het juiste adres. Mikomax is een groeiend bedrijf dat is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Het zijn dus onze buren! Mark Tak van Mikomax zegt over de samenwerking met Mettom het volgende:

“Mettom is mijn rechterhand als het gaat om personeelszaken. Het enthousiaste en professionele team staat altijd voor me klaar en kan heel snel schakelen. Dit past perfect bij mijn bedrijf. Ik tevreden, personeel tevreden! Ik zou het niet anders meer willen.”

Check hier de complete klantcase van Mikomax

 

payroll-ervaringen-van-salesfreaks

 

Salesfreaks

SalesFreaks is gespecialiseerd in het bieden van uitdagende banen voor jonge, ambitieuze sales mensen. Zij gooien hun medewerkers niet in het diepe maar maken er gezamenlijk een leuke en succesvolle leerschool van. Aan de achterkant regelt Mettom de personeelszaken voor Salesfreaks. Zo ontstaat er een win-win situatie! Mario Lemmen is erg enthousiast over onze samenwerking:

“Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken (en dat is altijd meer dan je denkt). Het was niet alleen een goed en duidelijk verhaal bij de eerste presentatie, maar we ervaren dagelijks duidelijke, professionele en snelle communicatie. Vanuit SalesFreaks is Mettom highly recommended!”

Check hier de complete klantcase van SalesFreaks
 

Hebben wij je overtuigd met deze payroll ervaringen?

Wat vind je van bovenstaande referenties? Spreekt dit jou aan? Wellicht is het werken met een payroll constructie dan iets voor jou. Weet je niet zeker of jouw personeelszaken goed geregeld zijn? Doe dan onze Mettom Quickscan! Dan ontdek je hoe jij ervoor staat.

Wil je meer weten over de payroll constructie en mogen we jou vrijblijvend bijpraten? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs. Zorg jij voor de koffie? Dan nemen wij iets lekkers mee.